Jobbet Materialspecialist inom polymera material till Life Science bolag i Stockholm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Materialspecialist inom polymera material till Life Science bolag i Stockholm! publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du en ingenjörsexamen och kompetens inom polymera material och vill arbeta som materialspecialist? Vår kund är Sveriges attraktivaste arbetsgivare för civilingenjörer, innehar en bred kompetens och lägger stort fokus på medarbetarens egen utveckling. Som materialspecialist kommer du att tillhöra ett specifikt projekt placerat centralt i Stockholm, med tiden skapar du dig ett stort kontaktnät och inblick i arbetet hos de stora life science- och livsmedelsföretagen i Mälardalen.


Om tjänsten
Vår kund söker en materialspecialist.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och till en början under 1-2 månader. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter består av att agera rådgivande med avseende på materialfrågor för förpackningsmaterial (högdensitetspolyeten), arbete med extractable/leachable-studier samt att utvärdera analysresultat.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Är utbildad ingenjör, civil- eller högskoleingenjör med relevant inriktning.
• Har goda kunskaper i både engelska samt svenska i både tal och skrift då du kommer att hantera dokumentation och kommunikation internt samt externt.
• Besitter erfarenhet från livsmedel/läkemedelsindustrin.
• Besitter kunskap inom polymera material och har arbetat med detta.

Som person är noggrann och metodisk. Du har ett förtroendeingivande sätt att arbeta på, samt är duktig på att se detaljer.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid, 1-2 mån till att börja med.
• Placering: Centralt i Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på matilda.ronnquist@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Referens

15044188-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till