Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Materialplanerare sökes till kommande uppdrag i Eskilstuna jobb i Eskilstuna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Materialplanerare sökes till kommande uppdrag i Eskilstuna på Randstad AB

Materialplanerare sökes till kommande uppdrag i Eskilstuna

Randstad AB Eskilstuna, Södermanlands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Randstad letar nu  efter dig som älskar att arbeta med materialplanering. Du har erfarenhet av att arbeta med material frågor med allt från anskaffning från leverantör till leveranser.  Uppdraget har start i höst!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Rollen innefattar ansvar för att på ett effektivt sätt se till att materialet skickas från leverantör enligt uppsatta leveransscheman och andra befintliga avtal. Du säkerställer att  leveranser kommer i tid och att materialtillgängligheten  efterlevs. I den här rollen ansvara du för att ligga steget före och analysera och agera på sena/tidiga leveranser och andra leveransvarningar. Du verifierar och säkerställer korrekt stamdata. 


arbetstider.

Det här är ett heltidsuppdrag med start i höst. Arbetstiden är måndag till fredag mån-fre 08.00-17.00.kvalifikationer.

För det här uppdraget ser gärna att du har en utbildning inom transport och logistik eller likvärdig, du kan också ha flerårig erfarenhet inom transport och materialplanering. Du behöver ha tidigare erfarenhet från arbete med transportplanering, leveranser och logistik. 

Du trivs med att arbeta efter en tydlig struktur och har en god planeringsförmåga. I den här rollen kommer du att ha ett brett kontaktnät och därför ser vi att du är bra på att bygga relationer och skapa förtroende. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Vi behandlar alla ansökningar löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emma Bergvall, konsultchef, [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201352438