Jobbet Materialplanerare sökes för uppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Materialplanerare sökes för uppdrag publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning


Materialplanerare med start omgående sökes till vår kund i Umeå

Om tjänsten
Som materialplanerare arbetar du med att aktivt säkra materialet från lager och leverantörer till interna kunder. Denna roll innefattar att ta emot kundorder, verkställa köp av material och tjänster utifrån verksamhetens behov, bevaka ordererkännanden och därtill en hög servicenivå till kunder. Ansvarar för kvalitetskontroller för befintliga avtal, reklamation- och garantiärenden samt hantera tvister inom ramen för gjorda köp. Utöver den löpande materialplaneringen arbetar du med att vidareutveckla och effektivisera lagerverksamhet. Du har ett nära samarbete och en god kommunikation med interna kunder gällande kundens behov.

Vem är du?
Du som person har ett starkt engagemang, eget driv och ett stort intresse för logistik och supply chain. Du har lätt för att driva och underhålla processer samt relationer, uppskattar ett högt arbetstempo och stimuleras av att få lösa problem. Vi kommer att lägga stor vikt vid din inställning samt dina personliga egenskaper.

Krav på tjänsten är:
• 1-2 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
• B-körkort

Meriterande är:
• Erfarenhet från affärssystemet IFSOm verksamheten
Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben - och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom 30 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som - tillfälligt eller permanent - tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.


Välkommen med din ansökan på www.poolia.se

Referens

57452

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till