Jobbet Materialplanerare/produktionsplanerare sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Materialplanerare/produktionsplanerare sökes publicerad av Poolia

Full-Time
Umeå

Arbetsbeskrivning


Är du framåt, hungrig, vill utvecklas och är materialplanerare / produktionsplanerare? Då vill vi komma i kontakt med dig! Vi söker nämligen material-/produktionsplanerare för kommande uppdrag! Urval sker löpnande så skicka in din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som materialplanerare ansvarar du för materialbeställning, tillgänglighet och schemaläggning utav lagernivåer för att säkerställa sortiment och materialinflöde för produktion. Denna roll innefattar att ta emot kundorder, verkställa köp av material och tjänster utifrån verksamhetens behov, bevaka ordererkännanden och därtill en hög servicenivå till kunder. Du utreder orsaker och följer upp bland leverantörer samt lösa materialproblem som dykt upp. Som produktionsplanerare lägger du produktionsplanen, planerar och om planerar. Du säkerställer att åtaganden införlivas på ett resurseffektivt sätt genom planering och optimering. Du jobbar tätt ihop med produktionsteamet och är en viktig länk.

Vem är du?
För att trivas i rollen har du ett organiserat, strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är även kommunikativ både då det kommer till svenska och engelska eftersom du kommer kommunicera med interna och externa aktörer. Vi tror att du är en målinriktad lagspelare som gillar att arbeta i varierat tempo. Du har även en analytisk och problemlösande förmåga. Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi, logistik supply chain, inköp eller liknande. Du är även van att arbeta i ERP/MSP system. Vi ser även att du har erfarenhet inom något eller samtliga av: • Materialplanering • Transportlogistik • Inköp eller Supply management • Leverantörsutveckling • Lagerstyrning • Parametersättning

Om verksamheten
Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben - och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom 30 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som - tillfälligt eller permanent - tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.


Välkommen med din ansökan på www.poolia.se

Referens

57669

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till