Jobbet Materialplanerare med export/importerfarenhet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Materialplanerare med export/importerfarenhet publicerad av Friday Tech Recruitment

Projektanställd-Visstidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

OM TJÄNSTEN:

Som logistiker i denna roll kommer du att arbeta i en operativ roll och tillhöra bolagets logistikteam. Rollen ställer krav på att du har arbetat med import/export mot Asien tidigare och då framförallt Kina men även Indien är meriterande. Den andra stora delen i rollen kommer att handla om att ansvara för materialplaneringen där du bygger artiklar från grunden utifrån tekniska konfigurationer och säkerställer att få hem materialet i tid.

I tjänsten kommer en vanlig arbetsdag bland annat att innefatta:

 • Arbeta med import/export mot Asien och tillhörande tulldokumentation
 • Avropa material till produktion med daglig dialog mot leverantörer, produktion och inköp
 • Förhindra brister i produktion baserat på analys rörande exempelvis - leverans, transport, lagersaldo kvalitetsavvikelser etc.
 • Vara ett stöd mot våra övriga avdelningar gällande logistikfrågor
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en universitetsexamen eller liknande erfarenhet med inriktning mot logistik- eller produktionsteknik
 • Flerårig erfarenhet av logistik- eller produktionsutveckling
 • Har goda kunskaper i engelska både i tal och skrift då kontakt med utländska leverantör tillhör vardagen

Det är meriterande om du tidigare arbetat i liknande roll samt dagligen suttit i ett ERP-system med materialplanering. Om du har bakgrund inom industri, automotive eller arbetat på ett logistikbolag tidigare är det också ett plus.

För att lyckas behöver du besitta en god analytisk förmåga och motiveras av att hitta lösningar på problem. Du trivs bra med att arbeta självständigt, driver gärna ditt eget arbete framåt och kan prioritera bland flera brådskande uppgifter. Vi ser även att du är snabblärd samt uppskattar att arbeta i nära kontakt med ditt team och andra personer inom och utanför organisationen.

OM KUNDFÖRETAGET:

Vår kund är en aktör inom energibranschen med filial i Göteborg.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Friday med ambitionen att gå över till kund förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

ÖVRIG INFO:
 • Start: Januari 2021
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Dino Segetalo
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervju fas.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: Produktionsberedare, Göteborg, produktion, förpackning, livsmedel, industrialisering, produktion, lean, hygien, maskin.

Referens

friday366

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till