Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Materialingenjör inom området Ytteknik till Element i Linköping! jobb i Linköping på Tech Talents

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Materialingenjör inom området Ytteknik till Element i Linköping! på Tech Talents

Materialingenjör inom området Ytteknik till Element i Linköping!

Tech Talents Linköping, Östergötlands län Heltid
Om uppdraget

Element är ett av världens främsta och snabbast växande företag inom provning, inspektion, kalibrering och certifiering. Element stöttar industriföretag med höga krav på sina ytbehandlade och målade produkter med allt från kravspecifikationer till provning och kvalitetskontroll för att säkerställa rätt ytskikt för ändamålet.

Element erbjuder möjlighet till ett arbete där du kan arbeta med utrednings- och provningsuppdrag inom organisk och/eller oorganisk ytteknik, och utvecklas tillsammans med många erfarna och kompetenta kollegor inom ditt eget och andra teknikområden. Du kommer att få arbeta med varierande och utmanande uppdrag och få möjlighet att kompetensutvecklas inom materialområdet.

Element erbjuder spännande uppdrag för dig som har erfarenhet inom området ytteknik, organisk och/eller oorganisk, och vill fortsätta utvecklas som materialingenjör inom detta område.

Arbetsuppgifter

Du kommer att få arbeta med varierande uppdrag som kan omfatta både utredning och provning samt få möjlighet att utvecklas tillsammans med många erfarna och kompetenta kollegor inom ditt eget och andra teknikområden. Arbetet innebär nära kontakt med kunder, spännande teknikutmaningar och möjlighet till utveckling.

Utöver detta kommer du i din roll som materialingenjör få arbeta med att:

  • Inom området Ytteknik, hjälpa våra kunder med allmän rådgivning och problemlösning
  • Assistera kunden med kravställning på processer och metoder såväl internt som hos dess underleverantörer
  • Utforma och sammanhålla projekt för provning av processer och metoder som återfinns i flera faser av en produkts livscykel; utveckling, förproduktion och produktion
  • Eventuellt hålla utbildningar inom området

Om företaget

Element är en av världens främsta och snabbast växande företag inom provning, inspektion, kalibrering och certifiering.

Element är ett av landets främsta laboratorier inom metalliska material och du får chansen att arbeta mot en stor del av den svenska industrin. Du kommer att arbeta ihop med specialister inom metalliska material, svetsning, skadeundersökning, ytteknik och tillhörande processer.

Element erbjuder kvalificerade tjänster inom materialprovning, produktprovning, kalibrering och certifiering till industri och myndigheter med högt ställda kvalitetskrav, inom bl.a. flygindustri, försvar, olja/gas, fordons- och verkstadsindustri samt inom byggindustri och infrastruktur.

Element hjälper deras kunder att uppfylla kvalitetskrav, uppnå ökad effektivitet och minska risker kopplade till produktkvalitet och produktionsprocesser.

Elements mission: To be the best testing partner in the world.

Vi söker dig som
  • Innehar högskoleutbildning med inriktning ytteknik/materialteknik
  • Har relevant arbetslivserfarenhet inklusive någon form av labb-vana
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Här ser vi att du är utåtriktad, initiativrik och metodisk. Vi ser också att du är tillförlitlig och nyfiken. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet inom konsultbranschen.

Om oss

Tech Talents är ett dotterbolag till Vinnergi AB och ingår i en större koncern. Huvudägare är Sobro AB, en engagerad och långsiktig ägarpartner. Genom affärsglädje, fokus på företagskultur och medarbetare samt tydliga målsättningar är de med och bygger våra lönsamma företag med god tillväxt och bestående värden.

Övrig information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Element har i denna rekrytering valt att samarbeta med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvarig konsultchef och rekryterare Victoria Beckne på [ Email address blocked ] eller 0738445199.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: techtalents178