Jobbet Materialflödesansvarig till växande Holms Industri har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Materialflödesansvarig till växande Holms Industri publicerad av Skill

Heltidsanställd
Motala

Arbetsbeskrivning


Vill du vara kugghjulet i ett företag som tillverkar produkter som gör vardagen säkrare för dig och dina medtrafikanter? Holms Industri i Motala står inför en mycket spännande framtid och behöver nu utveckla företagets materialflöde ytterligare. Är du intresserad av att arbeta som materialflödesansvarig på ett företag där du får sätta din prägel på företagets material- och logistikkedja? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om företaget
Holms Industri är ett av Motalas äldsta bolag och grundades 1927. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer frontmonterade redskap för sopning och snöröjning. Holms Industri har i dagsläget 50 anställda och har de senaste åren uppvisat en god organisk tillväxt och har en tydlig strategi att ytterligare expandera sin verksamhet. För mer information om företaget och dess produkter, klicka gärna på nedanstående länkar. www.youtube.com/watch?v=mL4QGf_5GQc www.holms.com

Dina arbetsuppgifter
Holms Industri är på en strategisk tillväxtresa vilket ställer ökade krav på en effektiv materialhantering för produktionen samt optimering av materialförsörjningen. För att stärka företagets kompetens inom detta och ta strategiska kliv inom dessa områden söker Holms nu en driven medarbetare som vill ta sig an dessa utmaningar. Tjänsten innebär arbete av både operativ och strategisk karaktär. Det dagliga arbetet kommer bestå av att styra och bevaka materialflödet från leverantörer via inköpsordrar samt övervaka inkommande leveranser. Det strategiska arbetet kommer innebära att granska, analysera och förbättra hela flödet av inkommande material. Detta kommer ske i nära samarbete med inköpschef, produktionsplanerare och produktionstekniker. Målet är att säkra tillgång till material för produktion och reservdelsbehov, minimera inkuransrisker samt optimera lagernivåer med avseende på bundet kapital i lager. Tjänsten kommer även att innebära optimering av inköpsparametrar och lagerparametrar för att få till en optimal materialförsörjning till produktionen. Du kommer även att vara med vid investeringar som kan krävas för att utveckla vår lagerhantering i framtiden. Tjänsten är förlagd i Motala och resor kan ibland förekomma, exempelvis för att besöka leverantörer. Du kommer rapportera till företagets inköpschef. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter bestå av:
•Operativt inköpsarbete med orderläggning, materialbevakning samt leverantörsdialog
•Analys, förbättringar och utveckling av materialflöden och logistikprocess
•Optimering av inköpsparametrar i affärssystemet Monitor
•Säkra och utveckla materialflödet inom verksamheten.

Din profil
Holms Industri söker dig som ser vikten i att ha ett kommersiellt synsätt inom detta område. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och inser att din prestation är nära sammankopplat till att dessa mål kommer uppnås. Rollen är bred och innehåller både operativa och strategiska inslag, så du bör trivas att arbeta med båda. Du är prestigelös i ditt förhållningssätt och har lätt för att samarbete med olika typer av människor. Mer specifikt ser vi att du:
•Har arbetslivserfarenhet inom liknande roll, gärna kopplat till logistik och operativt inköp, eller en roll där materialflöden och orderadministration varit naturliga inslag i din vardag. Alternativt ser vi att du har en högskoleutbildning (3-5 år) inom industriell ekonomi, logistik, produktionsteknik eller annan likvärdig utbildning.
•Är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift, då du kommer arbeta med både svenska och internationella leverantörer
•Har goda kunskaper inom Officepaketet
•Har du erfarenhet av affärssystemet Monitor är detta mycket meriterande.

Ansökningsförfarande
Har du frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på Skill, Katrin Wallin, katrin.wallin@skill.se 013-4732062. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Sista ansökningsdag är 2 januari. Intervjuer och urval sker fortlöpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan.

Referens

3907

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till