Jobbet Material Monitor till Saab har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Material Monitor till Saab publicerad av Skill

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltid
Linköping
11 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Tjänsten för dig som vill ha en utmaning inom planering och administration

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som Material Monitor ansvarar du för att initiera och övervaka behov i utvecklingsprojekt. Dina arbetsuppgifter kan bland annat bestå av att: • Initiera inköp av nya artiklar i Call Center • Bistå med information angående led- och leveranstider i utvecklingsprojekt • Se till att artiklar är registrerade och uppdaterade i ERP-systemet • Representera produktionsavdelningen i utvecklingsprojekt för att säkerställa behov/efterfrågan av artiklar följs enligt plan Du erbjuds en spännande resa på Saab med utmanande arbetsuppgifter i ett härligt team!

Din profil
Rollen passar dig som har en administrativ ådra och gillar att jobba med siffror och detaljer, mycket av arbetet sker i system och listor. Du är bekväm i att kravställa andra och tycker om att jobba i ett högt tempo som kräver uthållighet och noggrannhet. Vi tror att du är trygg i dig själv, är den som lyfter gruppen och har ett ordentligt driv. Relevant utbildningsbakgrund kan vara exempelvis produktionsteknik, maskin, ekonomi eller liknande. Det är viktigt att du har förståelse för utvecklingsprocesser och logistikflöden men vi kommer också att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Det är meriterande om du har kunskaper i Excel och har erfarenhet av planeringsverktyg. Eftersom engelska är koncernspråk är det viktigt att du talar och skriver obehindrat på engelska. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed krav på svenskt medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag, glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig och att uppdatera dina uppgifter. Tjänsten är ett konsultuppdrag som pågår fram till 2018-12-31 med goda möjligheter till förlängning. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Erica Wiquist på mailadress erica.wiquist@skill.se alt. 013-32 94 05 Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3547

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till