Jobbet Material- och logistiktekniker till växande Holms har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Material- och logistiktekniker till växande Holms publicerad av Skill

Heltidsanställd
Motala
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Vill du vara kugghjulet i ett företag som tillverkar produkter som gör vardagen säkrare för dig och dina medtrafikanter? Holms Industri i Motala står inför en mycket spännande framtid och behöver nu utöka sitt logistik- och internsupportteam. Är du intresserad av att arbeta som material- och logistiktekniker på ett företag där du får sätta din prägel på företagets material- och logistikkedja? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om företaget
Holms Industri är ett av Motalas äldsta bolag och grundades 1927. Företaget är i dagsläget marknadsledande inom flera produktnischer kopplat till löpande underhåll av vägar och industriella utomhusytor, exempelvis frontmonterade sopborstar och snöplogar. Holm Industri har de senaste åren uppvisat en god organisk tillväxt och har en tydlig strategi att ytterligare expandera sin verksamhet. För mer information om företaget och dess produkter, klicka gärna på nedanstående länkar. www.youtube.com/watch?v=mL4QGf_5GQc www.holms.com

Dina arbetsuppgifter
Företagets produktion består i dagsläget av ca 24 medarbetare som arbetar med bearbetning, målning och montering av företagets produkter. Som material- och logistiktekniker kommer du ansvara för att material- och logistikkedjan inom företaget fungerar på ett tillfredsställande sätt. Det innebär att du är med i hela kedjan, från orderläggning, materialbevakning, leverantörsutveckling samt förbättringsarbete av logistikprocesser. För att produktionen ska flyta på så krävs det att alla medarbetare hjälper till där det behövs, vilket innebär att du utöver dessa uppgifter även kommer arbeta deltid med att hjälpa lagermedarbetarna på avdelningen med praktiska materialhanteringsuppgifter, exempelvis truckkörning och kittning av materialsatser. Detta kommer också ge dig en bättre förståelse för materialhanteringsflödena som du kommer arbeta med att utveckla. Du blir anställd som tjänsteman, då tyngdpunkten i tjänsten ligger på just utveckling och förbättring av företagets material- och logistikkedja. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av: -Orderläggning, materialbevakning och leverantörskontrakt -Utveckling av leverantörer, materialflöden och arbetssätt inom logistik -Föreslå och genomföra förbättringar av i logistikprocessen -Inleverans av material från olika leverantörer -Kittning av materialsatser till de olika arbetsstationerna i produktion -Utleverans av våra produkter och reservdelar genom truckkörning

Din profil
Vi söker dig som är driven och kommunikativ då du kommer agera spindeln i nätet som ska förse alla medarbetare med det material som krävs för att produktionen ska hållas igång. Vi ser att du tycker det är roligt med ett varierat arbete där du får arbeta med hela kedjan av materialhantering och bistå med ett handtag där det behövs. Vidare är du noggrann och älskar förbättringsarbeten. Mer specifikt ser vi att du har någon av nedanstående profiler. Alternativ 1 -Har läst en YH- eller högskoleutbildning inom logistik alternativt har arbetslivserfarenhet inom logistikutveckling -Har kunskaper, praktiska eller teoretiska, inom förbättringsarbete -Är bekväm med att hantera datorer och IT-system. - Är flytande i svenska, både i tal och skrift Alternativ 2 - Har flerårig erfarenhet av flera delar av ett materialhanteringsflöde, exempelvis truckkörning, kittning, godsmottagning samt utleverans. - Är flytande i svenska, både i tal och skrift - Är bekväm med att hantera datorer och IT-system.

Ansökningsförfarande
Detta är inledningsvis ett inhyrningsuppdrag, vilket innebär att du kommer få en anställning via Skill. Ambitionen är dock att anställningen på sikt ska övergå till en anställning hos Holms Industri. Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Katrin Wallin, katrin.wallin@skill.se Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 28 oktober. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3751

Liknande jobb

Testförare inom Europa sökes! Linköping Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till