Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Masttekniker - Ett arbete på höga höjder! jobb i Lund på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Masttekniker - Ett arbete på höga höjder! på Framtiden

Masttekniker - Ett arbete på höga höjder!

Framtiden Lund, Skåne län Heltid
Är du tekniskt lagd och vill utveckla en bred kompetens inom området? Vill du ha en härlig utsikt när du arbetar?

Ta chansen att få vara den som får möjlighet att utbildas och utvecklas till Masttekniker hos ett internationellt företag i framkant!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Masttekniker arbetar du på fältet med installation och service av telecomutrustning som sitter i mobilmaster runt om i södra Sverige. Du monterar, byter ut och uppdaterar både fysisk utrustning och mjukvara. I tjänsten ingår även en mindre del dokumentation kring utfört arbete.

Som Masttekniker har du ett fysiskt arbete som sker både uppe i masten och nere på marken. Dina arbetsdagar som Masttekniker bjuder på stor variation och utvecklande ansvar.

OM FÖRETAGET
Axians är ett internationellt företag med 250 anställda i Sverige. De är specialister inom ICT och arbetar för att implementera, designa och förvalta flexibla IT- lösningar. Allt med målet att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för företag och operatörer.
Som Masttekniker hos Axians i Lund blir du en del av en familjär arbetsplats där dina tankar och åsikter är välkomna. Det är en erfaren arbetsgrupp med stark teamkänsla där man hjälps åt att slutföra uppdragen i tid. Som nyanställd hos Axians får du stöd och hjälp av en mentor och dina kollegor.

DIN PROFIL
Du som söker tjänsten som Masttekniker är lösningsorienterad och tycker det är kul att ta egna initiativ till att lösa problem. Rollen innebär en stor variation i arbetsuppgifter och samarbete med kollegor. För att trivas i tjänsten är du därför bekväm med att arbeta självständigt och med att vara flexibel på det sätt som uppdragen kräver.

Du har ett intresse för mekanik och en god förståelse inom el och IT. Du är inte höjdrädd då du kommer att arbeta på ca 80 meters höjd.

Tidigare erfarenhet eller utbildning som Masttekniker är inte ett krav då Axians tillhandahåller utbildning i detta efter hand. Även fibersvetsning kan tillkomma men är även det något som Axians lär upp och utbildar i på plats.

Skallkrav:
- El eller teknik på gymnasienivå
- Svenska och engelska
- B-Körkort
- Utdrag ut belastningsregister kommer krävas
- Datavana

Meriterande:
- Erfarenhet av nätverk och fiber
- Vana vid höga höjder eller klättring

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Lund kommun
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid  

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000070258490