SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Masterdata-administratör sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln! jobb i Solna på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Masterdata-administratör sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln! på StudentConsulting

Masterdata-administratör sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

StudentConsulting Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Är du en noggrann och strukturerad person? Har du erfarenhet av arbete inom administration? Då har vi jobbet för dig

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort bolag inom dagligvaruhandeln och tjänsten rör en av deras enheter; Inköp och kategori. För deras räkning söker vi nu en artikeladministratör till sitt huvudkontor i Solna. I rollen som artikeladministratör kommer du att utgöra en administrativ resurs. Vidare kommer du att arbeta med att strukturera och registrera artiklar/varor i vår kunds interna system. I ditt arbete kommer du att tillhöra det centrala Masterdata teamet – CMT. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

•Ansvara för registervård av nya och befintliga artiklar
•Ansvara för att uppdrag/vård sker inom ramen för fastställda tidsaxlar
•Ansvara för kvalitén av vårdade uppgifter baserat på underlag och uppdrag
•Ansvara för att valda kontroller utförs kontinuerligt av aktuell data/registervård
•Samverka kring frågor rörande förenkling av processer, arbetsrutiner och systemstöd

Uppdraget är en heltidstjänst med start omgående och löper på tills december 2022 med stor chans till förlängning och övertag. Du blir anställd hos oss på StudentConsulting men kommer att arbeta som konsult på kundens fina kontor i Solna. Kontorstider med viss flexibilitet tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet inom liknande bransch. Du ska tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Vidare har du datavana/systemvana samt erfarenhet av Officepaketet. Det är mycket meriterande om du har kunskap i SAP och Masterdatakompetens inom dagligvaruhandeln. Som person är du noggrann, kommunikativ och har inga problem att fråga om hjälp om det behövs. Du är även prestigelös, effektiv och har förmågan att se till helheten. Vidare är du en Teamplayer som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Är det dig vi beskriver här ovan? Vill Du bygga Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!

Sökord: administration, administratör, heltid

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 64158