Jobbet Master Planner till Ymer, Tech bolag i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Master Planner till Ymer, Tech bolag i Stockholm publicerad av TNG Tech

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Master Planner / produktionsplanerare inom logistik sökes till Ymer Technology, ett internationellt teknikföretag i Stockholm!

Skulle du lockas av en spännande roll med stort eget ansvar för produktionsplaneringen? Här erbjuds du en spännande möjlighet att utveckla och effektivisera nya och befintliga processer? Du bli en del av ett snabbväxande internationellt företag, där du i en unik roll får bygga upp och ansvara för den globala optimeringen av materialflödet. Ymer Technology utökar nu med ytterligare en medarbetare i en ny roll som Master Planner. Vill du bli en del av Ymer Technologys fortsatta tillväxtresa? Då är det dig vi söker, välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Master Planner har du en nyckelroll för produktionsplaneringen vilket innebär ett nära samarbete med alla enheter i företaget. Din främsta uppgift är att säkerställa och effektivisera planeringen på både kortare och längre sikt. Du har ett övergripande ansvar för orderflöde, beläggning samt produktion- och projektplanering. I din roll som Master Planner kommer du huvudsakligen ansvara för att optimera den globala planeringen genom att koordinera och leda arbetet för övriga Planners i USA och Kina.

Rollen innebär också att du är länken mellan fabrikerna och fabrikscheferna i respektive land. En stor del av ansvaret innebär att utvärdera kundprognoser samt säkerställa utfallet. Tjänsten innebär också goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Ymer Technology är måna om sina anställda och du omfattas av kollektivavtal och tjänstepension samt attraktiva förmåner såsom 6 veckors semester, friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Master Planner kommer du fokusera på att utveckla och optimera alla delar kopplade till produktionsplaneringen och orderflödet.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära att:

  • Driva processen för SOP (Sales & Operations Planning)
  • Utvärdera kundprognoser och validera utfallet
  • Optimera den globala planeringen av orderflödet
  • Master Planning - övervaka tillverkningsorder avseende ledtid, material och kapacitet
  • Informera kundservice om eventuella förseningar samt undersöka möjliga lösningar 
  • Hålla regelbundna planeringsmöten med alla Ymer Sites
  • Veckovis rapportering till den globala inköps- och logistikchefen

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med önskad uppstart i september. Tjänsten är placerad på huvudkontoret som ligger på Gärdet centralt i Stockholm. Du arbetar tätt tillsammans med den globala inköps- och logistikchefen, som du också närmast rapporterar till. Din roll utgår från Stockholm men periodvis besöker du dina nationella och internationella kollegor i Ljungby, Danmark, USA och Kina, vilket innebär runt 40 resdagar per år.

Du jobbar kontorstiderna 8.00-17.00 med möjlighet till flextid. Då rollen innebär många internationella kontakter är det viktigt att du stundtals har möjlighet att anpassa din arbetstid till den tidsomställning som krävs. 

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller ekonomi, men det är inget krav. Vi ser dock gärna att du har tidigare erfarenhet och av en liknande roll som Supply Planner inom Supply Chain och har god förståelse av arbete med prognoser, produktionsplanering och materialflöde inom B2B. Meriterande för rollen är att du har god systemvana samt erfarenhet av arbete i Monitor eller något annat affärssystem samt avancerade kunskaper i Excel. Då detta är ett internationellt företag är det ett krav att du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ, lösningsfokuserad och motiveras av att jobba i en koordinerande roll. Med din analytiska förmåga jobbar du affärsmässigt för att uppnå affärer med god kvalité. För dig faller det sig också naturligt att jobba noggrant och strukturerat och du har inga problem med att planera och organisera ditt egna arbete.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

42060969E3C841A4B1C4C2018146CDA5

Om företaget

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till