Jobbet Master Planner till Assa Eskilstuna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Master Planner till Assa Eskilstuna publicerad av Norén & Lindholm

Heltid
Västerås
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Som Master Planner kommer du att ingå i en grupp på 18 personer som ansvarar för hemtagning av material till fabriken i Eskilstuna och planering av produktion. Vi är idag 2 Master Planner och skall nu utöka denna grupp till 3 personer pga. utökat ansvar.

Arbetsuppgifter
I denna roll består ditt arbete huvudsakligen av att skapa prognoser tillsammans med produktlednings-teamet. Du kommer att vara länken mellan Product Management Team och Supply Chain och ansvara för att leverera en exakt försäljningsprognos för att uppnå en hög servicenivå till våra kunder. Du analyserar prognoserna i systemen, utmanar avvikelser och gör förändringar i systemet vid behov. Du har månatliga S & OP-möten med produktledningsteamet för att diskutera avvikelser och kommande projekt på marknaden.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Prognosriktighet
  • Optimera lagret
  • Jobba i olika projekt
  • Logistikutveckling
  • Jobba med rapporteringsverktyg

Önskvärda kvalifikationer
För att lyckas i denna roll som Master Planner vill vi gärna att du har erfarenhet från liknande roller. Du är analytisk och har god kunskap i IT-system främst i Excel, prognossystem samt affärssystem men även övriga Officepaketet. Som person vill vi att du ska vara strukturerad och njuta av att arbeta med detaljer. Du tar initiativ och har stor förmåga att arbeta självständigt. Vi vill att du ska vara nyfiken och intresserad av förbättringsarbete. För att trivas i denna roll som Master Planner tror vi att du är bra på att bygga och upprätthålla relationer och kunna skapa nätverk både internt och med externa partners. Viktigt är även att du kan presentera dina analyser och prognoser på ett pedagogiskt sätt.  Du har universitetsexamen inom logistik eller teknik/ekonomi och kan både tala och skriva engelska då det är koncernspråket.

Tillsammans öppnar vi dörrar till framtiden!
Som medarbetare på ASSA ABLOY kommer du att vara en del av en dynamisk och agil miljö och utveckla innovativa lösningar som gör livet enklare för våra kunder. Som världsledande inom lås- och dörrlösningar använder vi de senaste teknologiska lösningarna för att öppna dörrar till evenemang, utbildning, sjukhus, hem, hotell, flygplatser och företag. På ASSA ABLOY blir du en del av ett snabbväxande företag med många möjligheter. Vill du vara med och öppna dörrarna till framtiden? Läs gärna mer på www.assa.se

Låter detta intressant för dig?
Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan, senast 30 juni. Urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Malin Brygg hos Norén & Lindholm på 021 – 81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

norenlindholm1804

Liknande jobb

Flexibel lagersäljare till Optimera Västerås Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till