Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Master data specialister till kund i Göteborg! jobb i Göteborg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Master data specialister till kund i Göteborg! på Lernia

Master data specialister till kund i Göteborg!

Lernia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på hantering av master data? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som Master data specialist hos vår kund något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett internationellt, spännande och välkänt företag!

Arbetsuppgifter

Vår kund söker nu två Master data specialister på heltid. Som Master data specialist kommer du att ansvara för avvikelsehantering och problemlösning, driva systemförbättringar, utföra regelbundna datagranskningar samt identifiera problem relaterade till datahantering. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Vem söker vi?

Till rollen som Master data specialist söker vi framförallt dig som har akademisk utbildning inom logistik eller IT. Vidare är du en kommunikativ och driven person som motiveras av att få jobba med människor och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt ser vi gärna att du har några års erfarenhet av service, logistik eller IT och god generell förståelse för avvikelsehantering, dokumentation och hantering av master data.
Tjänsten ställer krav på flytande kunskaper i engelska och svenska samt erfarenhet av affärssystemet SAP. 

Om Anställningen

  • Placeringsort: Göteborg, Mölndal
  • Tjänstgöringsgrad: 100%
  • Tillträde: Omgående
  • Anställningsform: Tidsbegränsad visstidsanställning

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 174900