Jobbet Maskintekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Varberg

Arbetsbeskrivning

FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu.

Vi söker maskinteknker för arbete på Ringhals maskinverkstad i ca 1 år med möjlighet till längre tid.


Du kommer att arbete med svarvning och fräsning i manuella maskiner plus även köra styrda svarvar. Ofta är det mindre serier som körs.


Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av skärande bearbetning och som vill arbeta i Ringhals verkstad from vecka 16 och upp emot ett år framåt med möjligheter till förlängning. Du behärskar ritningsläsning, mätteknik och minst ett av följande styrsystem Heidenhain, Siemens 840 eller Mazatrol. Meriterande om du har kunskaper inom Fanuc trådgnistning, Charmilles sänkgnistning, manuell plan/rundslip, mätmaskin och Mastercam


Du har lätt för att arbeta både individuellt och i grupp. Du är serviceinriktad med en god social förmåga och trivs med att ha många arbeten igång samtidigt.


Låter detta intressant vill vi att du söker detta arbete så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på FMR på telefon 0707-899606.Referens

780_GS_FMR

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till