SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Maskinsvetsare med goda svetskunskaper jobb i Göteborg på FMR - Din HR-Partner

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Maskinsvetsare med goda svetskunskaper på FMR - Din HR-Partner

Maskinsvetsare med goda svetskunskaper

FMR - Din HR-Partner Göteborg, Västra Götalands län Heltid

FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu.

Vi söker för kund en maskinsvetsare med goda svetskunskaper till deras verksamhet belägen på Hisingen. Inledningsvis en inhyrning med avsikt att bli anställd efter inhyrningstiden.

Företaget tillverkar grova rörsektioner till energisektorn som svetsas och monteras i företagets lokaler för vidare transport ut till kund.

Du kommer att arbeta med maskinsvetsning i deras produktion. Maskinen heter PEMA. En del mauell svetsning förekommer också.

Vi söker dig som har en industribakgrund och arbetat med svetsning och behärskar lite olika svetsmetoder i olika material. Du är van att läsa ritning och arbeta självständigt. Du har några års erfarenhet från liknande arbete och trivs med att vara delaktig i ett lagarbete. Du är stresstålig, fokuserad och har lätt för samarbete. Arbetstiden är förlagd till två-skift.

Låter detta intressant så vill vi ha in din ansökan så snart som möjligt! Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på telefon 0707-899606.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1347