Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Maskinställare till Nammo Sweden AB i Karlsborg jobb i Karlsborg på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Maskinställare till Nammo Sweden AB i Karlsborg på Uniflex

Maskinställare till Nammo Sweden AB i Karlsborg

Uniflex Karlsborg, Västra Götalands län Heltid
Jobbeskrivning
Är du en teknisk och händig person som gillar att lösa problem? Vill du bli en nyckelspelare i en intressant tillverkning med kompetenta kollegor? Då kan du vara precis den vi letar efter! Till Nammo Sweden AB i Karlsborg rekryterar vi nu en maskinställare. Nammo koncernen har ca 2500 anställda och finns representerad i 12 länder, världen över. Nammo Sweden finns på 3 orter i Sverige och i Karlsborg utvecklas och produceras finkalibrig ammunition för den militära marknaden. Här erbjuds en arbetsplats, vackert belägen vid Vätterns strand och medarbetare med ett stort engagemang. Nammo är ett värderingsstyrt företag och det är värderingarna Engagemang, Precision och Omtanke som genomsyrar hela verksamheten. OM ARBETSUPPGIFTERNA Som maskinställare på Nammo har du en mycket viktig roll. Du bygger om och ställer in maskiner i produktionslinan samt utför enklare underhålls- och reparationsarbeten. Tillsammans med dina kollegor övervakar du maskinerna, kontrollerar kvalitet och löser utmaningar som uppstår. Du deltar löpande i det förändrings- och förbättringsarbete som ständigt pågår för att optimera produktionen. DU- EN HÄNDIG PROBLEMLÖSARE Nu letar vi efter dig som har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med teknisk eller industriell profil. För att axla rollen är det bra om du har några års erfarenhet inom industri och har arbetat med maskiner. Du hanterar ritningsläsning för verktyg och produkt. Du kommer långt med ett mekaniskt intresse och stor vilja att lära dig nya uppgifter så en teknisk och praktisk förmåga kan ersätta kravet på formell utbildning. Krav finns på goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt.

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid att du har lätt för att samarbeta med medarbetare på alla nivåer och ditt arbete präglas av struktur. Ödmjukhet, eget driv samt ett prestigelöst sätt är andra egenskaper vi värderar högt. Anställningen är tillsvidare och inleds med en sex månaders provanställning. Du blir anställd direkt av Nammo. Här erbjuds en positiv arbetsplats med möjlighet till utveckling och chansen att lära sig nya saker. Varmt välkommen med din ansökan via www.uniflex.se. Vi intervjuar löpande så skicka din ansökan så snart du kan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Maskinställare till Nammo Sweden AB i Karlsborg
Uniflex Karlsborg Heltid
Montör till Sundsvall
Uniflex Sundsvall Heltidsanställd
Vi söker CNC-operatör till expansiv kund i Växjö!
Uniflex Växjö Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55103