Jobbet Maskinställare sökes för kommande uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Maskinställare sökes för kommande uppdrag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Är du nyfiken och gillar att ta dig an tekniska utmaningar? Brinner du för problemlösning och vill jobba med den senaste tekniken? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

I rollen som maskinställare ansvarar du för körning och optimering av produktionen. Dina arbetsuppgifter innefattar att säkerställa den dagliga driften, åtgärda akuta fel, förebyggande underhåll, driva förbättringsarbete på avdelningen samt delta i projekt. Du kommer även att verka i dagliga kvalitetskontroller i samarbete med kvalitetsansvarig. Avlastning och pålastning av gods samt packning av produkter i kartong kan även ingå i dina arbetsuppgifter. I din roll som maskinställare är arbetsuppgifterna både varierande och intressanta, samtidigt som tempot är högt, viktigt är därför att du som söker är självgående men noggrann.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har relevant teknisk bakgrund eller har någon form av maskinteknisk utbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av reparationsarbete och att du har stort engagemang i teknik och maskinfrågor samt viss erfarenhet av programmering. Vi ser även att du har ett intresse för industriell automation och klarar av att jobba med frihet under ansvar och är angelägen om att hålla hög kvalitet i ditt arbete. Du är en lagspelare med öppen och positiv attityd för andra och har lätt för att samarbeta. Du är flexibel och vet vad du ska prioritera i ditt arbete under pressade situationer.

Viktigt för tjänsten är även:
Vara tillgänglig för skiftarbete
Körkort B
Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45350

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till