SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Maskiningenjör/Konstruktör efterlängtas på Framtiden

Maskiningenjör/Konstruktör efterlängtas

Framtiden Helsingborg, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Är du en ingenjör inom maskinteknik som vill ha varierande arbetsuppgifter? Skulle du vilja jobba nära säljarna med produktframtagning?  Då ska du inte tveka att skicka din ansökan idag!

Arbetsuppgifter

Hos vår kund har du en chans att bli en del av applikationsingenjörs gänget. Du kommer att jobba väldigt nära säljarna och produktion för att utarbeta offert och orderunderlag som innehåller beräkningar, ritningar, stycklistor, kostnader etc. Du kommer både jobba med standardprodukter samt modifierade lösningar för att leverera en produkt enligt kundens önskemål eller problematik. Arbetet sker i PLM-system och i 3D CAD Solid Edge. Du kommer att få vara en del av en internationell miljö och du behöver trivas med en varierande roll där samarbete med andra avdelningar förekommer.

Du bör motiveras av:

• Dimensionering och konstruktion av kundanpassade produkter och befintliga produkter
• Ta fram order och offertunderlag till säljkåren
• Egen kundkontakt kan förekomma
• Ett flexibelt arbete där alla hjälps åt när det behövs

Vi söker dig som har:

Ett stort tekniskt intresse och förståelse. Vi hoppas att du är kreativ med lösningar kring våra modifierade produkter så våra kunder får ett stort leende på läpparna. Vi hoppas att du gillar ett självständigt och strukturerat arbete tillsammans med våra kunniga kollegor och vi förväntar inte oss att du kan allt i början men du behöver ha ett driv till att vilja lära dig.

Du bör även ha med dig följande:

• Lägst högskoleutbildning inom maskinteknik eller liknande
• Svenska och Engelska i tal och skrift
• Kunna något CAD-program

Ett stort plus är:

• Relevant arbetslivserfarenhet
• Om du bor i närområde
• Erfarenhet av att ha arbetat i något affärssystem

Du erbjuds

Att arbeta i en miljö där du ständigt får stöd för att successivt utveckla bredden i din kompetens. Hos vår kund får du arbeta med spännande och kreativa uppdrag i en dynamisk grupp tillsammans med drivna människor som älskar att samarbeta och utvecklas tillsammans. De erbjuder en lärande miljö, där du ständigt får stöd av en mentor och erfarna kollegor, samtidigt som du successivt tar mer och mer ansvar. Du får vara en del av ett mindre företag i en stor koncern med globala kunder. Vi ska inte utelämna att de älskar fika tillsammans vilket ger en god stämning.

Om vår kund

De är en ledande producent och leverantör av transmissionsutrustning för industrin med över 6000 kunder. Produktprogrammet omfattar olika typer av växlar, motorer och domkrafter. De har en 75-årig kompetens inom detta område och har en stark position i Skandinavien, tack vare dess höga kvalitet och lokal produktion. Produkterna och tjänsterna marknadsförs i Norden, Benelux, Tyskland och Italien. De är ca 60 anställda och har sitt huvudkontor och produktion i Helsingborg samt ett säljkontor i Örebro.

Om Framtiden AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
Detta är en inledande inhyrning via Framtiden som sedan kan leda till anställning hos kund.

Rekryteringsprocess

Intervju med Framtiden, Intervju hos kund och till sist en träff med de anställda

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Helsingborg
Arbetstider: 08:00 - 17:00
Omfattning: Heltid


• Lägst högskoleutbildning inom maskinteknik eller liknande • Svenska och Engelska i tal och skrift • Kunna något CAD-program
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000116188527