Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Maskinsnickare till Oscar Björklunds Snickerifabrik i Åseda! jobb i Uppvidinge C på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Maskinsnickare till Oscar Björklunds Snickerifabrik i Åseda! på Uniflex

Maskinsnickare till Oscar Björklunds Snickerifabrik i Åseda!

Uniflex Uppvidinge C, Kronobergs län Heltid
Jobbeskrivning
AB Oscar Björklunds Snickerifabrik grundades i Jakobsberg på 1930-talet av Oscar Björklund och etablerades i Åseda 1945. Företaget tillverkar specialsnickerier till kontor och offentliga miljöer med tyngdpunkt på dörrar, portaler och glaspartier. Verksamheten befinner sig nu i en expansionsfas och behöver därför förstärka teamet med en driven maskinsnickare. Som maskinsnickare består dina arbetsuppgifter av att tillverka snickerier från grunden, tex dörrar och karmar.

Personliga egenskaper
Du har byggbakgrund från gymnasium, yrkesskola eller motsvarande alternativt dokumenterad erfarenhet från snickeribranschen. För att lyckas i rollen behöver du vara driven och kunna arbeta självständigt, du tar egna initiativ och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Personen vi söker har erfarenhet från: •Träindustri •Maskinvana •Fräsning, hyvling och kapning •Kundanpassade ritningar


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55391