Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

SIA Glass fortsätter att expandera & söker fler Maskinoperatörer! jobb i Varberg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
SIA Glass fortsätter att expandera & söker fler Maskinoperatörer! på Lernia

SIA Glass fortsätter att expandera & söker fler Maskinoperatörer!

Lernia Varberg Heltid

SIA Glass fortsätter att expandera som aldrig förr & söker dig som vill arbeta som Maskinoperatör!

Är du en ansvarsfull person som är på jakt efter ett jobb där du får utveckla dina kunskaper inom allt ifrån maskininställning till färdig produkt? SIA Glass söker just nu en självgående Maskinoperatör till sin verksamhet i Slöinge. Här finns goda möjligheter att på sikt utvecklas i din yrkesroll. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

Att arbeta som maskinoperatör på SIA Glass innebär möjligheten att vara med i ett välfungerande lag och samtidigt få en inblick i hur livsmedelsindustrin fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet, minska produktionsavbrott och kontrollera tillflöden av material till maskinerna. Förutom det kommer du även att ansvara för att ställa in och sköta maskinerna och hjälpa till i produktionen med diverse uppgifter.

I arbetet ingår till exempel:

* hantering av råmaterial

* övervaka och utföra underhåll på en eller flera maskiner

* utföra enklare administration och kvalitetskontroller

* paketering av färdig produkt

Vem söker vi?

Till rollen som Maskinoperatör söker vi framförallt dig som är en tekniskt intresserad person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av arbete inom produktion, någon form av maskinarbete eller liknande. Utöver det är det en stor fördel om du har några års erfarenhet av liknande arbete inom livsmedelsbranschen.

Vidare är du en självgående och prestigelös person som värdesätter och medverkar till ett gott samarbete på din arbetsplats. Du är en ansvarstagande person som trivs med att hålla ordning och bidra till att hålla rent och städat runt omkring er gemensamma arbetsyta. För att kunna ta dig an tjänsten gäller att du har möjlighet att arbeta skifttider, där även helgarbete förekommer. Kopplat till instruktioner och säkerhet är det krav att du kan tala och skriva flytande svenska. God datorvana är ett krav. 

Dessutom är det meriterande om du:

* har tillgång till egen bil

* har B-körkort

* tekniskt intresse

Vad kan SIA Glass erbjuda dig?

SIA erbjuder heltidstjänster inom ett expanderande och välkänt svenskt företag, som tillsätts omgående. Tjänsterna är på heltid och med placering direkt hos SIA Glass. Sia Glass erbjuder en visstidsanställning på 6 månader och efter det ges goda möjligheter för fast anställning.

Arbetet är förlagt 3-skift

Kontaktuppgifter och ansökan:
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan till oss på Lernia. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Lernia håller i rekryteringen så vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isabell Nilsson via e-post: [ Link removed ] .

Välkommen med din ansökan!

Mer om SIA Glass

SIA Glass är ett anrikt och framgångsrikt företag som står inför expansion. Nu vill de förstärka med ytterligare maskinoperatörer som vill vara med och bidra till företagets fortsatta framgångar. Är du redo för nästa steg i karriären? Sök idag och anslut dig till en arbetsgivare med fascinerande historia, hög trivsel och fantastiska produkter som tillverkas utifrån ett stort socialt ansvarstagande.

SIA Glass AB är en del av Bertegruppen, Sveriges äldsta familjeföretag med anor från 1569. Glassmejeriet har funnits sedan 1961 med huvudkontor och verksamhet i Slöinge. SIA Glass utvecklar, tillverkar och säljer sorbeter, gräddglass av svensk färsk grädde med hållbarhet som viktigaste ledord och andra frysta desserter till grossister, storhushåll, konsumenter och andra företag inom branschen. 
Värdeorden: ärlighet, omtanke, innovation och Slöingeandan genomsyrar hela organisationen och verksamheten.

Läs gärna mer på: [ Link removed ]  

Mer om Lernia

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. . 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 179421