Jobbet Maskinoperatörer sökes till kommande heltidsuppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Maskinoperatörer sökes till kommande heltidsuppdrag publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Är du en ansvarsfull maskinoperatör som vill jobba i en trevlig miljö med god stämning? Vi söker nu för kunds räkning Dig som vill arbeta heltid som maskinoperatör. Ansök redan idag!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu maskinoperatörer som kan arbeta heltid för kommande uppdrag i Helsingborg. Vi har ett ständigt behov av duktiga medarbetare som vill arbeta ute hos våra kunder.

Här kommer du ha arbetsuppgifter som kommer bestå av att självständigt köra och övervaka maskiner. I övrigt kommer du att arbeta med rengöring, service och underhåll av maskiner. Du kommer att arbeta i 3 skift samt under dagtid.

Tjänsten passar dig som är prestigelös, arbetsvillig och har lätt för att samarbeta i team. Din position i laget har en betydande roll för att arbetet ska gå framåt. Vi vill att du är ansvarstagande och noggrann, du har ett driv och vill prestera. Tillsammans tar ni tag i det arbetsuppgifter som arbetsdagen kräver och har en positiv inställning till att leverera där det behövs. Du trivs med att arbeta fysiskt och har samtidigt en insikt om betydelsen av ett bra resultat.

Teoretiska kunskaper/Utbildning:
* Grundläggande yrkeskunskaper.
* Lämpligt gymnasieprogram.
* För tjänsten krävs att kunna tala, skriva, läsa och förstå svenska.

Som konsult hos oss blir du blir anställd av StudentConsulting men du arbetar ute hos våra kunder. Sök redan idag, då vi arbetar med löpande intervjuer och urval och kommer tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat!

Detta söker vi:

Vi ser våra konsulter som ambassadörer för vårt, men även kundens, varumärke. Vi ser därför att du som söker är en person med positiv inställning, är framåt och driftig. Du är en person som trivs att jobba i grupp och ta eget ansvar för ditt arbete. Du tvekar inte heller på att sträva efter de mål som sätts upp och trivs i arbeten med högt tempo.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44509

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Industriarbetare Helsingborg Lernia
C-chaufför sökes för heltidsuppdrag! Helsingborg StudentConsulting
Däckmontörer sökes till heltidsuppdrag! Helsingborg StudentConsulting
Montör till Landskrona Landskrona Lernia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till