Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Maskinoperatörer sökes omgående för uppdrag i Aneby jobb i Aneby på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Maskinoperatörer sökes omgående för uppdrag i Aneby på Uniflex

Maskinoperatörer sökes omgående för uppdrag i Aneby

Uniflex Aneby, Jönköpings län Heltid
Jobbeskrivning
Vi på Uniflex söker dig som vill jobba som maskinoperatör hos kund i Aneby. Du kommer ingå i ett gäng engagerade och kunniga medarbetare och samtidigt få erfarenhet av industriarbete. Som maskin- eller processoperatör styr och övervakar du en del av fabrikens olika maskiner. Det du gör varje dag kommer påverka företagets kvalitet och produktion, du spelar en avgörande roll! Arbetstider är förlagt på 4-skift. Start: Omgående. Uppdragets längd: 2–3 veckor. Kan eventuellt bli förlängt.

Personliga egenskaper
Vi tror att du är intresserad av att arbeta med både människor, maskiner och datorer. Du ser snabbt vad som behöver göras och gillar att hugga i och hjälpa till där det behövs. Du är kommunikativ och målfokuserad, kommer på utsatta tider och tar chansen att lära dig de olika arbetsmomenten på plats. Du som söker ska ha ett genuint teknikintresse och vara nyfiken, samt ansvarsfull. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från industri, truckkort är meriterande. Välkommen med din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55672