Jobbet Maskinoperatörer sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Maskinoperatörer sökes! publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi på Lernia maskinoperatörer för kunds räkning, med placering i Lund och start omgående. Har du en bakgrund som maskinoperatör inom livsmedelsbranschen eller läkemedelsbranschen samt ett gediget teknikintresse och är sugen på nya utmaningar är du den vi söker.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer som maskinoperatör att jobba med övervakning av processer, påfyllning av material i maskiner, kontroller samt även åtgärda enklare fel på maskiner. Beroende på din barkund, din erfarenhet och dina framtidsvisioner som maskinoperatör så gör vår kund en bedömning och placerar sedan ut dig i produktionen utifrån ett samspel av dina krav och önskemål samt vår kunds behov. Detta innebär att du har stor möjlighet att påverka din arbetsvardag.

Formell kompetens

Du som söker tycker om ett fysiskt arbete i ur och skur. Dessutom är du inte rädd för att hugga i där det behövs. Du måste kunna arbeta självständigt och under eget ansvar. Det är ett krav med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt B-körkort, du som söker behöver också kunna arbeta 2-skift. Det är också viktigt att du som söker kan förstå och använda det svenska språket, samt även förstå enklare nivåer av engelska. Vi tittar också mycket på de personliga egenskaperna. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig med teknikintresse och som har lätt för att arbeta ihop med andra. Du är pålitlig och mån om att göra ett bra jobb. Du är en effektiv och noggrann person, då det är viktiga egenskaper för att hantera tjänsten. Du behöver också vara en flexibel person.

Information

Tillträde omgående. Placering i Lund. Arbetstiden är förlagt till 2-skift samt att tjänsten är på heltid, dvs 100%. Anställningsform bemanning, med 6 månaders visstidsanställning som sedan löper över i en tillsvidareanställning.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Du söker tjänsterna på www.lernia.se. Inga ansökningar tas emot via e-mail.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Arian Pasoma 0722-545509

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

44480

Liknande jobb

Budbilschaufför för heltidsjobb sökes! Burlöv StudentConsulting
Montör till Landskrona Landskrona Lernia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till