Jobbet Maskinoperatörer med truckkort till Tingsryd har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Maskinoperatörer med truckkort till Tingsryd publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Tingsryd

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en maskinoperatör till ett förtag i Tingsryd. Företaget tillverkar till livsmedelsindustrin och är i en tillväxtfas. Du kommer att jobba tillsammans med erfarna och drivande personer och tillsammans blir ni ett härligt team. Det finns stora utvecklingsmöjligheter och chans till att växa på företaget.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består av att arbeta vid kundens maskiner, ansvara för att maskinen går som den ska och av att plocka in och ut från maskinen. Det förekommer också viss truckkörning.

Din bakgrund
Vi ser att du har en vana av att köra maskiner sedan tidigare och erfarenhet inom livsmedelsindustrin är meriterande. Du är kvalitetsmedveten och har en god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande och driven. Effektivitet och noggrannhet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Du har goda kunskaper i det svenska språket.

Krav: Truckkort A
Arbetstider: Rullande 3-skift FM/EM/Natt

Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort
Visstidsanställning / Heltid / Tingsryd

Information
Omgående enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så skicka ansökan snarast.  Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan reda n idag via www.lernia.se.

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Emilia Råvik, emilia.ravik@lernia.se
 Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se.

Referens

52347

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till