Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Maskinoperatör till ständig natt i Örkelljunga jobb i Ängelholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Maskinoperatör till ständig natt i Örkelljunga på Randstad AB

Maskinoperatör till ständig natt i Örkelljunga

Randstad AB Ängelholm, Skåne län Deltid


arbetsbeskrivning.

Till kund i Örkelljunga/Åsljunga söker vi produktionsmedarbetare. Tidigare arbete inom livsmedel och/eller teknisk erfarenhet värderas högt. Eftersom arbetet bedrivs i team är kommunikation och god samarbetsförmåga andra värdefulla kvaliteter hos dig som söker. Du som söker är en person som tycker om att arbeta i ett högt tempo och är lösningsorienterad.

Denna annons avser en anställning direkt hos kund  och arbetstiderna är ständig natt. ansvarsområde.

På förpacknings avdelningen arbetar du på de automatiserade linjerna och även de mer manuella linjerna. Som maskinoperatör ansvarar du, tillsammans med ditt team, för att er linje producerar enligt uppsatta mål. Du förser linjen med material och ansvarar bland annat för dokumentering och kvalitetskontroller. Du tycker om att arbetar i ett högt tempo och ha många bollar i luften. Du ska ha teknisk förståelse och högt fokus på maskinsäkerhet. Truckkort är meriterande.

Som maskinoperatör jobbar du även på de mer manuella linjerna, där arbetar du med att plocka och packa kakor. Det innebär ett högt tempo och kräver fingerfärdighet.arbetstider.

Anställningen är på heltid och du arbetar ständig natt. Denna annons avser en anställning direkt hos kund .


kvalifikationer.

Vi söker dig som är van vid tekniskt arbete eller har ett stort tekniskt intresse samt god datorvana. Har du arbetat inom livsmedelsindustrin tidigare är det mycket meriterande då arbetet ställer stora krav på hygien och renhållning. Som person är du initiativtagande och tycker om att arbeta med felsökning och problemlösning. Du är en person som kan ha många bollar i luften och samtidigt utföra ditt arbete med kvalitet och fokus på säkerhet.  Flytande svenska i tal och skrift är ett krav eftersom dokumentation är en viktig del av arbetet. Du som söker ska ha fyllt 18 år och ha körkort samt tillgång till bil. Truckkort är meriterande men inget krav. 


ansökan.

Sista ansökningsdag är 2022-01-30. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201374839