Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Maskinoperatör till M&P Paint & Coatings AB, Göteborg jobb i Göteborg på Masterhelp Jobb

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Maskinoperatör till M&P Paint & Coatings AB, Göteborg på Masterhelp Jobb

Maskinoperatör till M&P Paint & Coatings AB, Göteborg

Masterhelp Jobb Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Maskinoperatör
Göteborg / Kungsbacka

Vi växer och söker därför vår nya kollega. Just nu ligger vi i Västra Frölunda, men vi kommer i slutet av 2021 / början av 2022 att flytta till Kungsbacka - Fjärås där vi bygger nya fräscha lokaler för att möta vår expansion.

Arbetsuppgifter
Som maskinoperatör på M&P är du med i tillverkningen av våra produkter, wetwipes. Din vardag innefattar att säkerställa driften av produktionen och maskinerna. Fokus ligger på noggrannhet och att maskinerna producerar rätt kvantitet till rätt kvalitet då vi tillverkar premiumprodukter. Du arbetar proaktivt och övervakar linjerna samt gör kvalitetskontroller för att säkerställa att de uppnår rätt standard.

Du blandar efter recept och förser produktionen med rätt produkt till rätt produktionsorder. Det är ett jobb med varierande arbetsuppgifter där noggrannhet är viktigt. Vi ser det som ett plus om du har intresse eller erfarenhet av maskiner och tillverkning. Du kommer att få jobba med att konvertera material/produkter efter kundorder som sedan ska köras och tillverkas i produktionen. Därför är det ett extra plus om du jobbat med konverteringsmaskiner eller i tryckindustrin.

Vi växer och du kommer att kunna göra det med oss. Det finns möjlighet att hela tiden lära sig, utveckla sina kunskaper och att ta mer ansvar. Inom produktionen arbetar just nu sex personer. Arbetet är belagt på dagtid mellan 07-16, viss övertid kan förekomma.

'Vår affärsidé har sedan starten 1996 varit att leverera högkvalitativa och innovativa produkter till bl.a. färgbutiker, kakelbutiker och byggvaruhus. Vår organisation består av 15 medarbetare och omsätter ca 70 miljoner SEK. Vi är i en mycket stark tillväxt i vår försäljningsutveckling och vi räknar med en tillväxtökning de kommande åren.

Vi är ett gott gäng på M&P där trivsel och omtänksamhet är viktigt. Jag tycker att man skall ha frihet under ansvar där alla kan vara med att påverka.'

- Magnus Lönegren, VD, som var med och grundade företaget 1996.

Vi erbjuder
Du får arbeta i ett nytänkande och stabilt företag med ett starkt varumärke i branschen. Vi har innovativa produkter inom färg, lack och rengöringsprodukter samt tillverkning av wetwipes. Vi är ett företag med god anda som ständigt utvecklas och förändras, och där alla medarbetare är delaktiga och viktiga. I takt med att företaget utvecklas och växer så kan även rätt person inom denna roll växa och utvecklas tillsammans med oss. Vi har naturligtvis kollektivavtal.

Din profil
Vi är ett företag med 15 härliga medarbetare där varje person är viktig för företaget, vår trivsel och fortsatta framgång. Vi söker därför dig som:

  • Är driven och har viljan att lära dig och utvecklas hos oss
  • Är positiv som person blandat med nyfikenhet och ansvarskänsla
  • Är noggrann och arbetar proaktiv, har ett kritiskt tänkande och är stresstålig
  • Är en teamspelare då vi ser det som en självklarhet att alla ställer upp för varandra och hjälps åt med både stort och smått
  • Kan svenska i tal och skrift

Meriterande

  • Det är meriterande om du tidigare arbetat med produktion
  • Väldigt meriterande om du jobbat med tryckeri – konverteringsmaskiner innan
  • Har du truckkort är det positivt

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Addi Kadiric, produktionschef på M&P Paint & Coatings AB, via telefon 076-305 18 35. Vi tar ej emot ansökningar på mail på grund av GDPR lagstiftningen, ansök via annonsen. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan! 

Vi har redan beslutat om vår rekryteringsprocess och annonsering, vi undanber oss därför samtal från rekryterings- och annonseringsföretag.

Om företaget
M&P Paint & Coatings AB är en distributör av färg, lack, rengöringsprodukter, verktyg m.m. samt tillverkare av rengöringsprodukter och våtservetter. Företaget har verksamhet i alla nordiska marknader samt i ett flertal länder i Europa. Vår affärsidé har sedan starten 1996 varit att leverera högkvalitativa och innovativa produkter till bl.a. färgbutiker, kakelbutiker och byggvaruhus. Vår organisation består av 15 medarbetare och omsätter ca 70 miljoner SEK. Kontor och lager ligger i Göteborg. Läs mer om oss på våra hemsidor [ Link removed ]  och [ Link removed ]

Sökord: tillverkning, produktion, industri, montör  

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: b87bc121433b4602a6dfa941f524df