Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Maskinoperatör till JIT Mech i Örnsköldsvik job in Örnsköldsvik at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Maskinoperatör till JIT Mech i Örnsköldsvik på Uniflex

Maskinoperatör till JIT Mech i Örnsköldsvik

Uniflex Örnsköldsvik, Västernorrlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Drivs du av utmaningar och skulle du dessutom trivas i rollen som maskinoperatör? JIT Mech i Örnsköldsvik AB söker just nu en CNC-operatör. JIT Mech har en lång erfarenhet och levererar helhetslösningar till en mängd kunder, bland annat stora industriaktörer. De arbetar med mekanisk komponenttillverkning inom två områden: Maskinbearbetning och Svetsning. I den här rollen kommer du att arbeta med produktion av komponenter i maskiner med korta och medellånga serier i stora arbetsstycken. Låter det intressant? Sök då tjänsten redan idag då urval sker löpande. Anställningen går genom oss på Uniflex de första 6 månaderna för att därefter övergå till en direktanställning hos JIT Mech.

Personliga egenskaper
Krav: • Ett par års erfarenhet som maskinoperatör • B-körkort • Tidigare erfarenheter av svarv och fräs Meriterande om du även: • Har erfarenhet av flera olika styrsystem • Har erfarenhet av flera typer av maskiner Vi värderar dina personliga egenskaper högt och söker efter personer som är självgående, driven och ödmjuk. Arbetstiderna är: 06:30-16:00 mån-tors 06:30-11:45 fre Start: Augusti, eller enligt överenskommelse


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Maskinoperatör till JIT Mech i Örnsköldsvik
Uniflex Örnsköldsvik Heltid
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54851