Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Maskinoperatör till Gevalia i Gävle jobb i Gävle på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Maskinoperatör till Gevalia i Gävle på Randstad AB

Maskinoperatör till Gevalia i Gävle

Randstad AB Gävle, Gävleborgs län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du tekniskt intresserad med en bakgrund inom industrin och vill arbeta på ett av Gävles mest anrika företag? Vi söker nu driva maskinoperatörer för långsiktiga uppdrag till Gevalia i Gävle!
  
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.ansvarsområde.

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat skiftlag om 7-9 personer där ni tillsammans arbetar med att styra och övervaka driften som tillverkar kaffepaket. Gevalia har ett genomarbetat introduktionsprogram där du kommer att tilldelas en mentor och utöka din kunskap i maskinparken successivt.


arbetstider.

Detta är ett långsiktigt uppdrag på 6 månader, till att börja med, med goda möjligheter till förlängning alternativt övertag av Gevalia. 

Start: enligt överenskommelse

4-skift där såväl natt- som helgarbete förekommerkvalifikationer.

Vi ser att du som söker tidigare arbetat i en industri och har ett tekniskt intresse. För att trivas i rollen tror vi att du har ett grundläggande driv, är en lagspelare men samtidigt kan arbeta självständigt samt har förmågan att behålla lugnet i stressiga situationer. Meriterande om du har truckkort och praktisk vana av ledstaplare. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

2021-09-26, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Admir Masic, konsultchef, [ Email address blocked ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201358575