Jobbet Maskinoperatör till Federal Mogul i Mölnlycke har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Maskinoperatör till Federal Mogul i Mölnlycke publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Drivna maskinoperatörer sökes till globalt företag som är ledande inom den marina industrin.OM FÖRETAGET

Federal-Mogul är ett globalt företag som tillverkar produkter till motorindustrin med ca 40 000 anställda. Med varumärkena Daros och Goetze är Federal-Mogul världsledande inom utveckling och tillverkning av kolvringar till stora marina motorer. Federal-Mogul Göteborg AB finns i Mölnlycke utanför Göteborg och har idag ca 100 anställda.

 Vi söker nu flera drivna maskinoperatörer till deras tillverkningsenhet i Mölnlycke. Du kommer att arbeta i ett processteam på ca 10 personer och vara en del av vår produktion. Federal Mogul är världsledande inom sin bransch med en extremt stark marknadsposition. Genom åren har företaget satsat hårt på förnyelse, ständiga förbättringar och har investerat löpande i verksamheten.

Federal Mogul erbjuder dig ett spännande uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter i ett globalt företag med stark position på marknaden. Låter detta som ett spännande uppdrag? Tveka inte på att söka tjänsten redan idag!

 OM TJÄNSTEN

Som maskinoperatör kommer du huvudsakligen att arbeta med slipmaskiner men även svarv och fräs kan ingå. I arbetet ingår även att göra mätningar, justeringar samt arbeta med säkerhet och arbetsmiljö.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har:

  • Arbetslivserfarenhet och/eller utbildning inom industri/verkstad 
  • Kunskaper inom ritningsläsning samt mätteknik
  • Du skall kunna arbeta 2-skift 

Det är meriterande om du har truckkort, traverskort samt heta arbeten certifikat.OM DIG

Vi söker dig som är initiativrik och har ett teknikintresse. Du har lätt för att arbeta i grupp men trivs även med självständigt arbete. Vidare är du ordningsam och bra på att planera.

Vi arbetar ständigt med förbättringsprocesser och säkerhet vilket medför att du är proaktiv och kan identifiera såväl risker som möjligheter. Du är alltid mån om lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Effektivitet och noggrannhet är egenskaper vi värdesätter hos dig.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Mölnlycke
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, 2-skift (kväll och dag varannan vecka)
  • Tillträde: omgående eller enligt överenskommelseOM ANSÖKNINGSPROCESSEN

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare:Amanda Kyldahl: amanda.kyldahl@lernia.se 
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

 OM LERNIA

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

62417

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till