Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Maskinoperatör till företag i industribranschen jobb i Helsingborg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Maskinoperatör till företag i industribranschen på Lernia

Maskinoperatör till företag i industribranschen

Lernia Helsingborg Heltid

Vi på Lernia Bemanning AB är specialister inom bemanning och rekrytering och vi söker alltid efter nya talanger med bred kompetens. Just nu letar vi efter dig som är utåtriktad och har god känsla för service till rollen som Maskinoperatör hos vår kund i industribranschen. Jobbet innebär såväl spännande arbetsdagar med utmanande arbetsuppgifter som trevliga kollegor. Sök tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som konsult är både roligt och väldigt utvecklande! I det här jobbet kommer du att arbeta med maskinövervakning, maskinomställningar och kvalitetskontroll. Mer specifikt kommer du att ansvara för att ställa in, sköta maskinerna samt säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet för att minska produktionsavbrott. Tjänsten är på heltid och uppdraget kommer att pågå löpande.  

I jobbet ingår till exempel att

* utföra kvalitetskontroller

* utföra underhåll och skötsel av maskinerna.

Är du rätt för rollen som Maskinoperatör?

Vi söker dig som har hög kompetens inom maskinövervakning, maskinomställningar, kvalitetskontroll och erfarenhet av tillverkningsindustri samt någon form av maskinarbete eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående, professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Vi önskar även att du

* har relevant utbildning eller erfarenhet

* har ett stort teknikintresse

* har möjlighet att jobba i skift.

Det är meriterande om du

* har ställarkompetens.

Om kunden

Kunden är ett nytänkande och svenskt företag som verkar inom industribranschen. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning AB men tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 186710