Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Maskinoperatör till Benders i Uddevalla på Randstad AB

Maskinoperatör till Benders i Uddevalla

Randstad AB Uddevalla, Västra Götalands län Part-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Har du en bakgrund från processindustrin? Är du uppfinningsrik och gillar fixa och trixa? Vill du vara med på en resa och bidra till att anläggningen ska bli en av norra Europas modernaste markstensfabrik med mycket hög automationsgrad.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 


ansvarsområde.

Som maskinoperatör till vår nya produktionslinje för marksten, plattor och mur i betong, växlar du mellan olika arbetsstationer såsom styrning av tillverkning, kvalitetskontroll och inspektion samt ut-palletering. Du bidrar med underhåll och fix så processen rullar. 


arbetstider.

Heltid, natt 17:30–03:30 mån-fre 36 h/vecka 


kvalifikationer.

Vi söker dig med bakgrund från liknande arbete inom processindustrin. 

Eftersom vi lägger stor vikt vid en trygg och säker arbetsmiljö är det viktigt att du är noggrann och följer de regler och riktlinjer som finns. Som person är du ansvarsfull och gillar ordning och reda. Då tempot är högt behöver du vara stresstålig. Du är en viktig kugge i ett lag, så närvaro och en positiv laganda värdesätts högt. Med ett eget driv och vilja att lära tror vi att du kommer trivas hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. ansökan.

Sök tjänsten endast via länk t.o.m. 2021-04-18, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Petter Digneus, konsultchef, [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201340344