Jobbet Maskinoperatör sökes till NKC har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Maskinoperatör sökes till NKC publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Göteborg
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Om Företaget

NKC Manufacturing Sweden AB är ett helägt dotterbolag till NKC, Nakanishi Metal Works Co. LTD som ligger i Osaka Japan. En familjeägd koncern som består av 19 bolag, däribland ett antal tillverkningsanläggningar i världsklass, i och utanför Japan, som exporterar högkvalitativa produkter till alla hörn av världen. Sedan grundandet 1924 är ledorden innovation och flexibilitet, som har gjort det möjligt för oss att hålla jämna steg med alla förändrade marknadskrav. NKC flyttar fram positionerna inom teknik för våra tre kärnområden: hållare, bilkomponenter och miljöteknik. NKC strävar hela tiden för att möta eller överträffa förväntningar i alla delar av vår verksamhet, från planering och utvecklingsstadiet, genom design, tillverkning, genomförande och uppföljning. Det är vårt mål att NKCs kundnöjdhet räknas bland de bästa i världen.Just nu söker vi flera maskinoperatörer till NKC som är redo för nästa utmaning. För rätt person finns möjlighet till anställning hos kund.
Tveka inte att söka denna spännande tjänst redan idag!

Krav för tjänsten:
- Teknisk gymnasieutbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
- Behärskar Svenska och Engelska i  tal och skrift
- Har goda IT kunskaper
- Har humanistiska grundvärderingar och ställer självklart upp på NKCs etiska riktlinje

Meriterande är om du har:
- Tidigare arbete inom tung tillverkningsindustri i 2-3 år
-Truck- och traverskort
-Press-säkerhetsutbildning
-Kunskap inom hydraulik

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av metallbearbetning genom maskinkörning där verksamheten består av pressar samt svarvar. Vidare kommer du arbeta manuellt vad gäller att ladda maskiner samt hantering av material. Du kommer även jobba mycket med omställningar av maskiner, vilket förutsätter att du har ett tekniskt intresse.

Förutsättningar att lära mätteknik, kvalitetsrutiner, miljömedvetenhet, kemikaliesäkerhet och inte minst utvecklas på sikt inom produktionsteknik.

Din bakgrund

Vi söker dig som tidigare arbetat som operatör inom svarvning och pressning. För arbetet krävs att du har god maskinkännedom, erfarenhet av maskin- och produktritningar. Du kommer även jobba mycket med omställningar av maskiner, vilket förutsätter att du har ett tekniskt intresse. Då arbetet kan vara fysiskt krävande emellanåt ser vi gärna att du har god fysik.

Personliga egenskaper

Du som söker är driven, nyfiken och noggrann. Du har en vilja att påverka samt har ett kritiskt öga och ser lätt ser eventuella förbättringar . Du har ett gediget tekniskt intresse och tycker om att skruva och sätta dig in i teknisk utrustning och processer. Vidare har du ett stort intresse av att arbeta med människor och tillverkning. Du tycker att det är intressant och roligt att driva förbättringsarbete och drivs av ett arbete som är utmanande och stimulerande. Du är en teamplayer som tillsammans med kollegor strävar efter att uppnå uppsatta mål. Vidare blickar du gärna framåt, är lösningsorienterad och strukturerad. 
 Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

3-skift heltid, Göteborg.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju. Vid frågor kontakta beata Jansson: beata.jansson@lernia.se. Välkommen med din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.

Referens

23608

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till