SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Strategisk projektinköpare jobb i Finspång på ValueOne

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Strategisk projektinköpare på ValueOne

Strategisk projektinköpare

ValueOne Finspång, Östergötlands län Project Basis
Ansök på företagets hemsida

ValueOne söker en strategisk inköpare med erfarenhet av projektinköp för ett ettårigt konsultuppdrag på ett tillverkande företag i Östergötland. Uppdraget ska tillsättas i december.

Om rollen

I rollen som strategisk projektinköpare ansvarar du för delar av företagets leverantörsbas. Du väljer och hanterar leverantörer, förhandlar avtal och prislistor och stöttar taktiskt/operativt inköp knutna till din leverantörsbas. Du kommer också att driva sourcingprojekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Skapa och driva en inköpsstrategi för commodities eller unika leverantörer i din leverantörsbas.
  • Samarbeta med företagets globala inköpsteam för att bidra till och använda globala strategier där det passar.
  • Förhandla kontrakt.
  • Hantera eskaleringar och olika uppkomna situationer i samarbete med de taktiska/operativa inköparna.
  • Aktivt medverka i arbetet med att effektivisera processer.
Erfarenhet och kompetens

Den vi söker till uppdraget bör ha relevant högskoleutbildning inom inköp eller Supply Chain eller för tjänsten relevant arbetslivserfarenhet. Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav. Vi ser tidigare erfarenhet från inköp samt processutveckling och digitalisering som meriterande. Kunskaper i SAP är önskvärt.
Du har lätt för att samarbeta och har ett resultatorienterat arbetssätt. Vidare värdesätter vi gott affärsmannaskap och förmåga till helhetsperspektiv. Vi lägger även stor vikt vid social kompetens och god servicekänsla.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] . Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: valueone2022