Jobbet Maskinoperatör sökes till kund i Helsingborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Maskinoperatör sökes till kund i Helsingborg publicerad av Randstad AB

Part-Time
Helsingborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Nu söker vi nya maskinoperatörer i Helsingborg.
Trivs du med fysiska arbetsuppgifter? Drivs du av att jobba som operatör med arbetsuppgifter som inkluderar truckkörning, producera och förpacka material, operatörsunderhåll, hålla god ordning och tillsyn på maskiner? Ansök då till oss! 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Som produktionsarbetare är din huvudsakliga uppgift att se till så att tillverkningsprocessen av företagets produkter går felfritt till. Du arbetar på en produktionslina och tillsammans med din arbetsgrupp ansvarar ni för att planerad produktion genomförs enligt gällande rutiner, instruktioner
och kvalitetskrav. I dina arbetsuppgifter ingår att förbereda och genomföra omställningar enligt instruktioner. Även enklare underhåll på verktyg och utrustning ingår i dina arbetsuppgifter. Dina arbetstider varierar mycket då vårt kundföretag arbetar i skift, detta innebär arbete under såväl tidig morgon och sen kväll som nätter. arbetstider.

Heltid


kvalifikationer.

  •   Truckkort A-B. Erfarenhet av truckkörning.
  •   Erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör
  •   Goda respektive grundläggande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 
  •   Körkort och tillgång till bilansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Vid frågor kontakta Jennifer Barmer, konsultchef. [ Email address blocked ]

Referens

201308976

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till