Jobbet Maskinoperatör sökes inom livsmedelsproduktion! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Maskinoperatör sökes inom livsmedelsproduktion! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig med erfarenhet från produktion som har ett intresse för industriell teknik och värderar detaljer och kvalité högt! Stämmer detta in på dig? Fortsätt då att läsa nedan!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning en Maskinoperatör till Styckmästarns livsmedelsproduktion i Gamlestaden.

Dina arbetsuppgifter:

Maskinköraren är ytterst ansvarig för att rätt referensinformation (ursprung, datum, fetthalt mm) trycks på etiketten. Som maskinkörare upprätthålls en tydlig kommunikation med följande linjekörare så att texten på etiketten överensstämmer med produkten i paketet.

Som maskinkörare ingår det att genomföra ständiga kontroller av maskinens funktion och utföra periodiskt underhåll i form av mindre servicearbeten.

Maskinköraren ansvarar även för att det rapporteras om maskinen är i behov av avancerad maskinservice/reparationer av maskintekniker. Hen är även uppmärksam på maskinfunktionernas status och rapporterar eventuella avvikelser i ett tidigt stadium för att kunna förebygga problem i framtida produktion.

Tjänstgöringsgrad: 100%
Arbetstider: Produktion är öppen dagtider Söndag - Fredag. Schema varierande dagar under veckan.

Start omgående enligt överenskommelse, och är en långsiktig tjänst.

Du kommer under din provanställning att vara anställd hos StudentConsulting och uthyrd som konsult till Styckmästarn, och därefter mycket goda möjligheter till en direktanställning.

Detta söker vi:

Vi tror att du är kreativ, ekonomisk, lösningsorienterad och tar stort personligt ansvar i din yrkesroll.
Du har en förståelse för hela produktionsledet, och intresse för industriell teknik.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42080

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Industri - tillverkning - maskin - Göteborg).
Du kan avregistrera dig när som helst.