Jobbet Maskinoperatör rekryteras till Federal Mogul har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Maskinoperatör rekryteras till Federal Mogul publicerad av Lernia

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Om Företaget

Federal-Mogul är ett globalt företag som tillverkar produkter till motorindustrin med ca 40 000 anställda. Med varumärkena Daros och Goetze är Federal-Mogul världsledande inom utveckling och tillverkning av kolvringar till stora marina motorer. Federal-Mogul Göteborg AB finns i Mölnlycke utanför Göteborg och har idag ca 100 anställda.

Har du erfarenhet som maskinoperatör och vill bli vår nya kollega i processteam ytbeläggning? Federal Mogul är världsledande inom sin bransch med en extremt stark marknadsposition. Genom åren har företaget satsat hårt på förnyelse, ständiga förbättringar och har investerat löpande i verksamheten.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett globalt företag med stark position på marknaden. Låter detta som ett spännande uppdrag? Tveka inte på att söka tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter

Arbetet som maskinoperatör innebär att du ingår i ett processteam på ca 10 personer inom ytbeläggning med inriktning emot termisk sprutning. Du kommer att vara en viktig del i vår produktion. Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att:

- hantera maskiner inom termisk sprutning

- köra travers

- göra mätningar och justeringar

- arbeta med säkerhet, kvalitet, arbetsmiljö och miljökrav


Din bakgrund
Du som söker har en verkstadserfarenhet och har tidigare arbetat som maskinoperatör inom industrin. Det är ett stort plus om du har tidigare kunskap om gashantering, erfarenhet av termisk sprutning eller annan ytbehandlings erfarenhet samt kunskap inom ritläsningsläsning. Truckkort samt travers är meriterande. God svenska i tal och skrift.

Du kommer att bli upplärd på plats.

Personliga egenskaper

För att vara rätt för jobbet måste du trivas i en produktionsmiljö och ha ett intresse för teknik. Du är en noggrann, analytisk och effektiv person som är mån om att göra ett bra jobb och tycker om att ta ansvar. Du är ordningsam och bra på att planera ditt arbete. Du har en positiv inställning, är bra på att samarbeta och trivs med att arbeta i team men du klarar också av att arbeta självständigt. Vi jobbar mycket med kvalitet och säkerhet och du får gärna ha ett intresse av att bidra i detta arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig?
Federal Mogul erbjuder dig en anställning direkt på företaget. På företaget finns möjlighet att delta och fördjupa sig inom t.ex. förbättringsprojekt, kvalitetsärenden eller liknande.

 Arbetet är på heltid och förlagt på två-skift, kl 06.00-14.30 och kl 14.24 – 23.24 (ledig fredagar). Vi har kollektivavtal och goda förmåner som eget gym, friskvårdbidrag, subventionerad massage på företaget mm. Vi ser gärna start så snart som möjligt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Skift/Göteborg

Tillträdesdag

Omgående/enligt ök.

Information

Ansökningar till tjänsten hanteras löpande och rekryteringsprocessen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan innehållande cv och personligt brev redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Federal Mogul med Lernia och vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Tanja Zoric på 0722-54 17 75 alternativt tanja.zoric@lernia.se.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. 

Referens

32867

Liknande jobb

Underhållstekniker Göteborg FMR - Din HR-Partner

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Göteborg).
Du kan avregistrera dig när som helst.