Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Maskinoperatör på heltid sökes med omgående uppstart! jobb i Täby på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Maskinoperatör på heltid sökes med omgående uppstart! på StudentConsulting

Maskinoperatör på heltid sökes med omgående uppstart!

StudentConsulting Täby, Stockholms län Heltid
Söker du efter ett roligt och utvecklande arbete inom konfektyrbranschen? Vill du arbeta som maskinoperatör och utveckla dina kunskaper inom produktion och tillverkning? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Tipe är belägna i Täby och arbetar inom konfektyrbranschen. Tipe tillverkar samt säljer profilgodis till företag. Som medarbetare på Tipe kommer du få vara med i processen av tillverkning, förädling och paketering av bland annat karameller och kolor.

I tjänsten som maskinoperatör hos Tipe ingår varierande arbetsuppgifter inom produktionsavdelningen såsom övervakning av de olika produktionslinjerna, åtgärda eventuella fel som uppkommer i produktionen gällande linje och produkt, stötta upp i blandning av ingredienser samt paketering, sortering och lagerhantering.

Tjänsten är tänkt att starta omgående och löpa på tillsvidare i vilket vi ser att du som söker ser på denna tjänst långsiktigt. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, måndag – fredag.
Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt hos vår kund.

Detta söker vi:

Du kommer arbeta i ett mindre team om ca 7 personer och har därför inga problem med att vara flexibel och anpassa dig efter de uppgifter som behöver genomföras. Du som söker kan i sin roll ta eget ansvar och anser dig själv vara en problemlösare som kan tillämpa stresstålighet och noggrannhet i sitt arbete.

Vi ser att du som söker har en bakgrund av produktionsarbete och/eller maskinhantering och därmed också viss kännedom om mekaniska delar för att effektivt kunna ta sig an rollen som maskinoperatör på Tipe.

Är du intresserad av tjänsten? Sök då omgående, då tjänsten är tänkt att tillsättas så snart vi hittat rätt person.

Sökord: Maskinoperatör, Konfektyr, Produktion, Tillverkning

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61100