Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Maskinoperatör på deltid till Lindab i Boliden job in Skellefteå at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Maskinoperatör på deltid till Lindab i Boliden på Uniflex

Maskinoperatör på deltid till Lindab i Boliden

Uniflex Skellefteå, Västerbottens län Deltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Lindab utvecklar, producerar, säljer och distribuerar energieffektiva produkter och lösningar inom ventilation, inomhusklimat och byggkomponenter. Som maskinoperatör finns en rad olika inriktningar och möjligheter, alltifrån helautomatiserad produktion till tillverkning av specialprodukter. Lindab satsar stora resurser på att hela tiden utveckla deras verksamhet med bland annat investeringar i ny produktionsutrustning. Är du intresserad? Sök då tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa i tjänsten hos oss krävs att du har en positiv grundinställning till arbetskamrater och uppgifter. Du är initiativ- & ansvarstagande och trivs med att ha ordning och reda omkring dig. Du har ambition att utvecklas i ditt arbete. Du har god datavana samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Krav på: • B-körkort Meriterande om du har: • Tidigare erfarenhet av punktsvetsning • Arbetslivserfarenhet från producerande verksamhet • Truckkort Vi söker en del eller heltid, beroende på beläggning. Vid deltid kan arbetspassen för det här arbetet komma plötsligt men det är hela arbetsdagar de är i behov av när ett pass behöver fyllas så det ställer extra krav på flexibiliteten hos dig som söker.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Maskinoperatör på deltid till Lindab i Boliden
Uniflex Skellefteå Deltid
Mjukvaruutvecklare till TietoEVRY i Skellefteå!
StudentConsulting Västerbottens län - Skellefteå Heltidsanställd
Ej angett
Personal Shopper - Twilfit, Skellefteå
Retail Knowledge Västerbottens län - Skellefteå Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54642