Jobbet Maskinoperatör med tekniskt intresse sökes till Västervik! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Maskinoperatör med tekniskt intresse sökes till Västervik! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Västervik

Arbetsbeskrivning

Har du ett tekniskt intresse och har tidigare arbetat som maskinoperatör? Har du tidigare erfarenhet inom plastindustrin? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en maskinoperatör med tekniskt intresse till Västervik. I din roll som maskinoperatör kommer du arbeta med produktionens olika maskiner och utföra arbetsuppgifter som innebär:
- Reparationer och underhåll av maskiner
- Kvalitetskontroller
- Verktygs och färgbyte, svarva verktyg
- Säkerställa utrustningens säkerhetshetsfunktioner

Vårt kundföretag är ett snabbväxande företag som designar, procucerar och säljer outdoor-produkter. Produktionen är belägen i Västervik.
Arbetstider är förlagda måndag-fredag 7-16. Du kommer bli anställd av Studentconsulting men utföra arbetet hos vår kund. Detta är ett långsiktigt uppdrag vilket innebär att det finns goda chanser att bli övertagen av kund. Beräknat startdatum är i början av augusti eller tidigare

Detta söker vi:

Vi söker dig som tidigare arbetat som maskinoperatör och har ett tekniskt intresse, det är meriterande om du har studerat någon typ av teknisk utbildning. Som person är du kvalitetsmedveten, mekaniskt kunnig och öppen för arbetsuppgifter med hög flexibilitet. Du är van att arbeta självständigt och har heller inga problem med att arbeta i grupp. Du är även en driven person som har en god kommunikativ förmåga och har en positiv attityd.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt att du har god datorvana. Truckkort är meriterande för tjänsten.

Låter detta uppdraget som något för dig? Sök då tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt kandidat. Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49836

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till