Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Maskinoperatör med teknikintresse sökes till Eksjötrakten jobb i Eksjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Maskinoperatör med teknikintresse sökes till Eksjötrakten på Uniflex

Maskinoperatör med teknikintresse sökes till Eksjötrakten

Uniflex Eksjö, Jönköpings län Heltid
Jobbeskrivning
Är du en person som trivs i en produktiv miljö där du är en viktig del av kedjan? Då kan vi ha jobbet för dig! Du kommer spendera din arbetstid tillsammans med ett teamorienterat gäng kollegor som sätter laget framför jaget. En spännande tjänst där du och din kompetens är en viktig del på företaget. Du kommer ha en blandad tjänst med efterbearbetning av gods inom tillverkningsindustrin och viss programmering. Arbetet är varierat där du rör dig mellan olika maskiner och stationer. Vissa steg i efterbearbetningen är manuella, men merparten av all bearbetning sker med hjälp av företagets moderna maskinpark där robotteknik är en del.

Personliga egenskaper
Vi tror att du är tekniskt intresserad och har en vilja att lära dig mer om programmering. Du är nyfiken och intresserad, och du är en utpräglad lagspelare som bidrar till en intressant, trevlig och inkluderande arbetsmiljö. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet som inom industrin som maskinoperatör eller liknande. Du vill vara en del av företaget utvecklingsresa och kommer med förslag på förbättringar. Arbetet är 2-skift men på sikt kan det finnas möjlighet att jobba ständig natt och tjänsten är placerad i Bruzaholm.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Uniflex Höglandet är verksamma i Nässjö, Eksjö, Vetlanda, Sävsjö, Aneby och Tranås. Se till att referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55564