Jobbet Maskinoperatör/läkemedelstekniker sökes till läkemedelsföretag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Maskinoperatör/läkemedelstekniker sökes till läkemedelsföretag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som vill ha nya utmaningen inom läkemedelsbranschen. Är du noggrann, ansvarstagande och har erfarenhet av läkemedelsindustrin eller GMP-utbildning? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. Företaget är ledande kontraktstillverkare inom Life Science i Skandinavien och etablerad partner för tjänster och produkter till apotek. Företagets ambition är att tillsammans bidra till läkemedel som förbättrar och räddar liv. De vill också bidra till bättre hälsa, en god miljö, en sund ekonomi och ett hållbart samhälle. I Malmö arbetar det ungefär 45 medarbetare på tillverkningsavdelningen. Arbetet som tekniker kommer vara att serva maskinerna och se till att produktionen flyter på.

Som läkemedelsoperatör kommer du rapportera direkt till sektionschefen som leder en grupp på 20 personer. Dina arbetsuppgifter kommer att vara blandning, fyllning, etikettering och packning av läkemedel och handelsvaror.

Arbetstiderna kan komma främst vara på dagtid men kan variera och du måste kunna vara flexibel och kunna arbeta kväll vid behov.Tjänsten kommer starta omgående och vi söker långsiktig personal.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund. Vår kund har sin produktion i centrala Malmö.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
- Har erfarenhet av arbete som maskinoperatör/inom produktion.
- Har ett intresse för teknik och är praktiskt lagd.
- Är ansvarstagande, noggrann och lösningsorienterad.
- Har erfarenhet av läkemedelsindustrin och/eller GMP-utbildning.
- Högt meriterande anses det vara att ha erfarenhet av Lean.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte utan sök tjänsten redan idag!

Sökord: maskinoperatör, läkemedelsoperatör, läkemedel, apotek, produktion, produktionsarbete

Sökord: Läkemedelsbranschen, Produktion, Läkemedelstekniker, Läkemedel, Maskinoperatör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51850

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till