Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Maskinoperatör jobb i Uppsala på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Maskinoperatör på Randstad AB

Maskinoperatör

Randstad AB Uppsala, Uppsala län Deltid


arbetsbeskrivning.

Har du ett stort teknikintresse, är en problemlösare och tycker om att arbeta metodiskt? Är du dessutom en lagspelare och trivs bra i produktionsmiljö? Då har vi det perfekta uppdraget för dig!

Randstad söker nu en kvalitetsmedveten maskinoperatör med maskinerfarenhet och teknikintresse till vår kund i Uppsala med lokaler knappt tio minuter utanför stadskärnan. Här erbjuds du varierande arbetsuppgifter i tillverkningen av en häftig produkt, där du får vara med och bidra till förbättring och utveckling i produktionen. Varmt välkommen att skicka in din ansökan! 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 


ansvarsområde.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med produktion och maskinhantering i enlighet med skrivna instruktioner och rutiner, både i och utanför renrumsmiljö (ISO 7 klassificerad). Ditt främsta fokus kommer vara maskinhantering, men även andra arbetsuppgifter inom hela produktionskedjan från buffertberedning, lagerinventering och lödning till montering, kvalitetskontroll och förpackning samt andra orderförberedande moment. 

Som produktionsoperatör har du ett helhetsansvar för att produktionskedjan fungerar och att slutprodukten håller hög kvalitet och levereras enligt uppsatta tidsmål. Du kommer arbeta i ett litet och tätt sammansvetsat team vilket ställer höga krav på förståelse för hela tillverkningsprocessen och varje enskilds komponents betydelse för slutresultatet. 

Du kommer att jobba i en dynamisk och föränderlig miljö där du erbjuds möjlighet till att påverka och bidra. Det ses positivt på aktivt deltagande i förbättringsarbete och att uppmärksamma och rapportera eventuella fel och avvikelser i processer och dokumentation.


arbetstider.

Visstid 6 månader med goda chanser till tillsvidareanställning hos Randstad och/eller kund. Arbetstider: 2-skift vardagar, varannan vecka dagskift varannan vecka kvällsskift.


kvalifikationer.

Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning, med fördel med naturvetenskaplig, teknisk eller industriell inriktning eller likvärdigt samt erfarenhet och kunskap från verkstadsindustri och maskinhantering. Starkt meriterande är om du har erfarenhet av fräsning och/eller svarvning och om du dessutom har arbetat som operatör och därtill i renrum. Ett stort teknikintresse är en förutsättning för tjänsten.

Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Office-paketet samt behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift då arbetet sker i en internationell miljö. Truckkort och vana av att köra motviktstruck (B1) är meriterande, men inte något krav. Har du dessutom vana att löda är det en stor fördel. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du en ansvarstagande problemlösare och en kvalitetsmedveten lagspelare som bidrar till den goda stämningen på arbetsplatsen. Du arbetar metodiskt och trivs med att jobba enligt skriftliga instruktioner, samtidigt som du gärna tar egna initiativ och kommer med förbättringsförslag i din strävan mot högkvalitativa slutprodukter och kundnöjdhet. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

Erfarenhet av verkstadsindustri, maskiner samt fräsning/svarvning.


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, återkoppling kan komma att dröja till v. 33. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information: Hanna Broström | Konsultchef | [ Email address blocked ]
 

Rekommenderade jobb

Maskinoperatör
Randstad AB Uppsala Deltid
Maskinoperatör - extrajobb
Randstad AB Luleå Deltidsanställd
Testförare med CE-kort
Randstad AB Borås Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201351802