Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Maskinoperatör jobb i Täby på Jackon Aktiebolag

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Maskinoperatör på Jackon Aktiebolag

Maskinoperatör

Jackon Aktiebolag Täby, Stockholms län Heltid
Arbetsuppgifter
Som maskinoperatör på Jackon kommer du att arbeta vid deras såglinje, där din uppgift är att ställa in, köra och övervaka maskinen. Andra arbetsuppgifter vid såglinjen är exempelvis paketering och städning. Arbetet är rörligt och det förekommer tunga lyft. Då man arbetar i ett mindre team hjälps man åt där det behövs.

Arbetstiden förlagd dagtid, 07.00-16.00, måndag till fredag. Tjänsten ska tillsättas omgående och är löpande. För rätt person kan det finnas möjlighet till anställning på Jackon på sikt. 

Kvalifikationer, erfarenheter och personliga egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete och/eller som har viljan och intresset att lära dig arbetet på plats. Arbetet ställer krav på att du har ett gott siffersinne, är noggrann och gillar ordning och reda. Du är plikttrogen, mån om att göra ett bra arbete och trivs i samarbete med andra. Du hugger i och hjälper till där det behövs. ​​​​​​Periodvis är det ett högt tempo, vilket du trivs med och hanterar väl.

Som person är du glad och positiv och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen. Du behärskar svenska och har möjlighet att börja omgående.

Vi erbjuder dig
Som konsult hos oss arbetar du i ett spännande uppdrag hos vår kund och får erfarenhet och utvecklar din kompetens. Du har en konsultchef som du har en tät och nära dialog med, som säkerställer att du är nöjd i din anställning samt i uppdraget hos vår kund. Vi har kollektivavtal och följer de regler och avtal som finns på arbetsmarknaden, så att du som konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss.

Ansökan
Jackon har i detta uppdrag valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Borg på JKS Sverige på 040-10 12 19.

Vi ser fram emot din ansökan!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 232447