Jobbet Maskinoperatör i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Maskinoperatör i Stockholm publicerad av Randstad AB

Heltidsanställd
Nacka

Arbetsbeskrivning

Är du maskintekniskt kunnig och en fena på att tolka ritningar? Har du erfarenhet av metallbearbetning med manuella maskiner, kanske till och med från prototyptillverkning? Då kan du vara den vi söker!

Randstad söker nu en maskinoperatör till vår kund Svenska Rotor Maskiner (SRM) med placering i Nacka. Du kommer att arbeta längs hela processen från metallbit till färdig produkt, med tyngdpunkt på svarvning. SRM är verksamt inom skruvkompressorteknik med närliggande teknikområden och arbetar med enstyckstillverkning och småserier av prototyper och detaljer för testning.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos SRM i Nacka.

Omfattning: Heltid, dagtid

Arbetsbeskrivning
Som maskinoperatör hos SRM arbetar du i prototypverkstaden med metallbearbetning. Du kommer tillsammans med ditt team att ha varierade arbetsuppgifter som kommer att stimulera ditt intresse för mekanik och teknik.

Arbetsuppgifterna innefattar främst körning, riggning och programmering av manuella produktionsmaskiner med inriktning mot svarvning. Även slipning kan bli aktuellt. Du kommer även att arbeta med skötsel och reparationer av maskiner och verktyg, samt annat förekommande verkstadsarbete så som montering. Eftersom du kommer arbeta med kundanpassade produkter i små serier så uppmuntras även egna idéer kring utveckling av produkterna

Kvalifikationer
För att passa i rollen behöver du ha intresse och förståelse för maskinteknik och mekanik. Har du gedigen erfarenhet inom liknande bearbetning är det starkt meriterande, men vi är också intresserade av dig med färsk maskin- eller verkstadsteknisk utbildning som lär dig fort. I så fall ser vi gärna att du samlat på dig erfarenhet av att köra maskiner hemma i garaget. Ett måste för tjänsten är att du kan läsa och tolka ritningar, och ta dig an maskinen självständigt utifrån dessa.

Som person ser vi att du är flexibel och snabbt kan ställa om till olika uppgifter. Du är genuint teknikintresserad och trivs med att lösa problem. Du arbetar noggrant och fokuserat och känner ansvar för produkten och dess kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
SRM (Svenska Rotor Maskiner) är ett utvecklingsbolag inom skruvkompressorteknik med närliggande teknikområden. Vi arbetar med beräkningar och mekaniskkonstruktion, som leder till prototyper, vilka testas i våra provanläggningar. Våra kunder är skruvkompressortillverkare runt om i världen som vi hjälper med teknik- och produktionsutveckling. SRM ägs av holdingbolaget Opcon Compressor Technology AB. Vår produktionsavdelning är främst ett stöd för vår utvecklingsverksamhet, och vår verksamhet består främst av enstyckstillverkning eller småserier av prototyper och detaljer till vår labb. SRM har ca 50 anställda varav ca 10 arbetar med produktion.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Linnéa Brandt, linnea.brandt@randstad.se

Referens

201230329

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till