Jobbet Maskinoperatör / operatör / mekaniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Maskinoperatör / operatör / mekaniker publicerad av Bravura

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för teknik och motiveras du av att ständigt utvecklas? Trivs du med ett fysiskt arbete och värdesätter kvalitet i arbetet? Här erbjuds du en praktisk roll i ett sammansvetsat team.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Företaget.

Om företaget

Företaget erbjuder olika typer av tillverkning av värmebehandlad metall, anpassat utifrån kundens krav och önskemål. Sedan företaget bildades för 40 år sedan har man skapat en gedigen kunskapsbank och filosofi inom härdningsprocesser. Service och kvalitet är två kärnvärden som genomsyrar organisationen och arbetet och där du ingår i ett sammansvetsat team med målsättning att erbjuda sina kunder högsta kvalitet. Mer information om företaget ges vid en intervju.

Arbetsuppgifter

I rollen som maskinoperatör arbetar du i produktionen där flera olika typer av produkter av metall, såsom skruvar och bromsaxlar, byggs och genomgår värmebehandling för olika ändamål. Du arbetat med att bygga om strukturen i produkter och att säkerställa att processen sker på ett säkert sätt och utförs enligt de krav på kvalitet som ställs. Därtill arbetar du tillsammans med kollegor med att ta emot godsleveranser, bokar leverans av färdigt gods till kund samt följer upp order och dokumentation. Du kommer att få introduktion i arbetet av kollegor som har mångårig erfarenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som är intresserad av att utveckla dina tekniska kunskaper. Du arbetar nära i team med fyra kollegor måndag-torsdag klockan 07.00-16.00 och fredag klockan 07.00-13.30. Jour på helger förekommer.

Formella krav

• Praktisk bakgrund som fordonstekniker, bilmekaniker, montör eller likvärdigt • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift • B-körkort • Meriterande med erfarenhet av arbete inom värmebehandling För att du ska trivas och lyckas i rollen som maskinoperatör ser vi att du är praktiskt lagd och har ett intresse för teknik. Som maskinoperatör arbetar du både självständigt och i team, varför du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Då arbetet bland annat kräver dokumentation och att följa instruktioner är du också ansvarstagande och noggrann samt värdesätter hög kvalitet i arbetet. Arbetet innehåller vissa lyft och det är en fördel att du har en god kroppsfysik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Enligt överenskommelse Plats: Huskvarna, Jönköping Lön: Fast lön, enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: maskinoperatör, operatör, mekaniker, bilmekaniker, tekniker, servicetekniker, maskin, metall, härdning, värmebehandling, svets, industri, heltid, Huskvarna, Jönköping

Referens

2821401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till