Jobbet Maskinoperatör sökes till ett studentuppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat
McubeTemplates
Maskinoperatör sökes till ett studentuppdrag

SE-Skåne län-Malmö 12/7/2017
Företagspresentation
TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 35 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se

Tjänstebeskrivning
Till vår kund söker vi dig som är student och vill arbeta extra som maskinoperatör. Vi erbjuder dig en bred roll där dina arbetsuppgifter kommer att variera och bland annat innefatta maskinkörning, packning och visst servicearbete i produktionen. Arbetstiderna kommer att variera och vara förlagda till dag-och kvällstid samt helger. Du ska framförallt vara tillgänglig för arbete under jul och sommar samt täcka upp vid behov i terminerna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
• Har annan huvudsaklig sysselsättning, det vill säga att du är studerande på minst 50%
• Har erfarenhet från produktionsarbete, lager eller motsvarande
• Behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift
• Har du truckkort ses detta som meriterande

Egenskaper
Som person är du noggrann, strukturerad och arbetar självständigt. Du är tekniskt lagd, har en hög arbetsmoral samt viljan att göra ett bra resultat. Vidare är det viktigt att du är självgående, stresstålig, händig och har en hög social kompetens.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Vänligen ange i din ansökan vad du studerar och hur långt du har kvar på dina studier - alternativt redogör för vad du har för annan huvudsaklig sysselsättning.

Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cindy Hultman på telefonnummer 040-6110770Kontaktperson(er)Anställningsomfattning
Deltid

Anställningsform
Timanställning

Publiceringsdatum
2017-12-07

Om Oss
Ett lokalt rekrytering och bemanningsföretag med internationell handlingskraft

Med mer än 30 år i branschen har TEMP-TEAM etablerat sig som en av de större aktörerna i Norden.

TEMP-TEAM ingår i JuhlerGroup, en internationell koncern av rekryteringsföretag och kan därigenom erbjuda tjänster såväl nationellt som internationellt.

TEMP-TEAM kännetecknas av små, lokala avdelningar som ger kunder och kandidater känslan av det lilla personliga företaget, men med den stora verksamhetens resurser i ryggen. Vår organisation och arbetssätt tillåter oss att snabbt anpassa oss till olika trender och förändringar på arbetsmarknaden. Genom flexibla lösningar, tät personlig kontakt och ett högt kvalitetstänkande säkerställer vi våra kunders krav på rätt kompetens.

Människan i fokus - är i allra högsta grad TEMP-TEAMs motto. Vi sätter alltid både kunder och kandidater i centrum. Vår styrka ligger i att vi är duktiga på att analysera kandidater och våra kunders behov för att hitta den perfekta matchningen. Tack vare våra duktiga medarbetare som efterlever företagets kvalitetsmål och infriar våra kunder och kandidaters förväntningar har TEMP-TEAM blivit ett framgångsrikt rekryteringsföretag!