Jobbet Maskinkonstruktör till stor kund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Maskinkonstruktör till stor kund! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning


Söker du nya erfarenheter och vill vidareutveckla din kompetens inom maskinkonstruktion? Är ett välkänt bolag med stora projekt ett attraktivt val för dig? Sök denna tjänst som maskinkonstruktör redan idag eller tipsa om en vän!

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som maskinkonstruktör kommer du att sitta internt med projekt men till huvudsak sitta ute hos kund. Dina arbetsuppgifter är att konstruera och beräkna olika typer av byggnationer. Det kan handla om bland annat konstruktion inom maskin, installationsteknik, layoutkonstruktion och anläggningskonstruktion. Det kan också handla om att rita upp stora processcheman. Du kommer arbeta i olika stora projekt beroende på kunds uppdrag. Vanligt att man arbetar i projektteam men även självständigt arbete.

Om företaget
Vår kund är Nordens ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. Deras 9 000 ingenjörer, arkitekter och miljöexperter utvecklar hållbara och värdeskapande lösningar för kunder och samhälle. Kundföretaget är ett av Europas tio största teknikkonsultföretag och utför årligen uppdrag i 80 länder över hela världen. Företaget omsätter cirka 9 miljarder SEK och är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. För detta uppdrag är tjänsten placerad i Nyköping.

Din profil
Skallkrav: - Högskole eller civilingenjörsutbildning inom relevant område. - B-Körkort - Flytande svenska och engelska i tal och skrift Meriterande: - Arbetat i beräkningsprogram ANSYS, CAEPipe, Flowmaster - Erfarenhet inom tung industri - Kunskap i SolidWorks Förekommer eventuella resor i tjänsten, oftast dagspendling. I tjänsten som maskinkonstruktör är du socialt lagd då konsultrollen innebär mycket kundkontakt och arbete i projektteam. Du är lyhörd på verksamheten och lägger gärna fram förslag på förbättringsåtgärder. Som person är du nyfiken för att lära och öppen att dela med dig av dina erfarenheter. Viktigt i rollen är att du tar eget ansvar och är engagerad i varje projekt. Känner du att dessa egenskaper stämmer in på dig som person, kan denna tjänst vara något för dig!

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående Omfattning: Heltid Ort: Norrköping Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag.

Referens

19224

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till