SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Maskinist sökes till Ragn-Sells! jobb i Jönköping på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Maskinist sökes till Ragn-Sells! på StudentConsulting

Maskinist sökes till Ragn-Sells!

StudentConsulting Jönköping, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Vill du arbeta på en arbetsplats där du varje dag, bidrar till ett bättre samhälle? Då läser du helt rätt annons!

Information om uppdraget:

Vi söker en person med behörigheter för truck och hjullastare eller en utbildad grävmaskinist som brinner för miljö och vill arbeta på ett attraktivt företag! Ragn-Sells erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Som miljöarbetare på Ragn-Sells anläggning kommer du att göra skillnad i ditt dagliga arbete.

I din roll kommer du att arbeta i ett familjärt team som besitter stort kunnande och som arbetar med modern teknik. Tillsammans lastar, lossar, hanterar och sorterar ni olika typer av avfall för att så småningom kunna framställa ny hållbar energi. Rollen är bred där endast dina behörigheter sätter gränserna för vad du kommer att kunna göra. Som medarbetare på Ragn-Sells arbetar du i en framtidsbransch där du varje dag bidrar till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Ragn-Sells är ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Tjänsterna är konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer vara anställd som konsult hos SC transport Sverige – som är en del av StudentConsulting Group. Men arbetet kommer att vara förlagt ute hos Ragn-Sells och du utgår från Jönköping. Vi erbjuder en visstidsanställning på heltid som är förlagd dagtid – måndag till fredag under sommarmånaderna. Vid bra prestation finns god möjlighet till förlängning efter sommarperioden.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är grävmaskinist och som innehar ett yrkesbevis. Alternativt innehar behörighet för truck (A, B och C) och hjullastare. Har du erfarenhet och kunskap av miljöarbete, så är det starkt meriterande. Som person är du noggrann, ansvarsfull och en lagspelare. Du har en hög arbetsmoral, är engagerad och har lätt för att samarbeta. Du trivs att arbeta och utvecklas i ett familjärt arbetslag.

Krav:
-Yrkesbevis för grävmaskin
-eller
-Behörighet för Truck A, B och C samt Hjullastare (C2)
-Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande:
-C-kort & YKB
-ADR
-Erfarenhet av miljöarbete

Passar du in på beskrivningen ovan? Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Sökord: Truck, Miljö, Grävmaskin, Anläggning, Förare

SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group – ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort- så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 63334