Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Maskinförare sökes till Skellefteå! jobb i Skellefteå på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Maskinförare sökes till Skellefteå! på Uniflex

Maskinförare sökes till Skellefteå!

Uniflex Skellefteå, Västerbottens län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker en maskinförare som kan starta 1 oktober och jobba heltid i Skellefteå under fyra månader. Arbetet innebär i huvudsak att lasta och lossa material. Du kommer att arbeta 3-skift. Anställningen går genom oss på Uniflex på uppdrag ute hos vår kund.

Personliga egenskaper
Vi söker dig med god erfarenhet av hjullastare och minst några års erfarenhet bakom ratten. Arbetet ställer krav på minst hjullastare C2 och kompetensbevis för hjullastare C2 anläggning är meriterande. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och mån om att utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt! Urval sker löpande. Så skicka in din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55627